Olet tässä:

Etusivu
Päiväkirja

Silloin tällöin innostumme kertomaan tarkemmin keikkapäivän, -viikonlopun tai -kiertueen tapahtumista.

Kuka teki ja sanoi mitä, missä söimme, mitä söimme, kuka ylitti itsensä, kuka laukoi huonoimmat vitsit? Mitä keikkapaikalla tapahtui, mitä järjestäjä ja yleisö tykkäsi ja sai keikasta?



Keikkaelämää
Written by Administrator   
Thursday, 10 July 2008 13:47
Keikkaelämää 24/7
The rain keikalla 4.12.06 Ylivieska, 5.12.2006 Lapua

Edessä n.48 h, 992 km, yhdessäoloa, huonoja vitsejä, odottamista, roudausta, pissataukoja, vähemmän hyviä vitsejä, bussipelkoa, nälkää, ala-arvoisia vitsejä, ikävää....MIKSI?
SIKSI KUN ME HALUAMME SOITTAA ROKKIA JA KERTOA JEESUKSESTA!
Read more...
 
Joulusiivousta
Written by Administrator   
Thursday, 10 July 2008 13:38

Joulusiivousta

The Rain joulusiivoja tekemässä!

Sgodag, päivätään tällekin osastolle vähän kuulumisia ennekuin vuosi ehtii vaihtua....

Todellakin vuosi on taas loppumaisillaan ja pari vuotta sitten tekemämme kolmevuotissuunnitelman hektisin/viimeisin vaihe on lähestymässä. Eli vuonna 2008 the rain täyttää 20 v.! Tiedossa on siis musiikillista iloittelua levyn ja kiertueen muodossa, ehkä jokunen sana asiaakin....

Vuosihan on kulunut keikkojen osalta rauhallisesti mutta ihan laakereillaan ei olla lepäilty. Uusia biisejä on yritetty värkätä. Bändimme läppärin ProTools-sessioista löytyykin merkintöjä pitkin vuotta mutta mitään kovin valmista ei ollut ennen viime viikon vaihdetta. Pidettiin nimittäin vähän bändileiriä tuolla Ikaalisten I-Rock studioilla (suosittelen tässä vaiheessa vaikka kunnon demoja suunnitteleville orkestereille ko. stutiota ja onhan KLS. -orkesterikin väsännyt debyyttinsä siellä) 6.12.-9.12.07 välinen aika.
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 5 of 5

The Rain is also in MySpace!