Olet tässä:

Etusivu

The Rain


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Karmiininpuna     16 November 2009 23:44 | Nurmes
Hey! Kiitokset hienosta keikasta Turussa, toi paljon muistoja mieliin. :) Teirän musiikilla on ollu ihan sikamahtavan paljon kerrottavaa elämän varrella, kiitos siitä. :) Ja toivotaan, että pian sataa taas. ;)

PS. Jussi, innolla oottelen kommentteja kolmesta demoraidasta.. :D

ferrara fani     16 November 2009 17:30 | vaala
ois tarvinu mnf:ssä niitä nimmareitakin mummon dvd:hen mutta harmikseni en löytänyt poikia enää mistn...onneksi saatiin vedettyä rumpalia sen verran hihasta ettei jääny mummo/lastemmevahti aivan ilman nimmareita...voisko dvd:n kantta käyttää postin kautta jossain että sais mummolle sikamageen joulun ku ois lahjana dvd nimmareilla???=)

Maria     16 November 2009 15:01 |
Hei ferrari fani.
En aio allekirjoittaa adressiasi. Ymmärrän kyllä ideasi - on totta että Rainin musiikin ja soittajien kautta Jumala on tehnyt paljon työtä tässä maailmassa. En kuitenkaan näkisi hyvänä ideana 'purkittaa' Jumalaa ja soittajia tähän yhteen kaavaan tehdä töitä ja vaatia heitä palaamaan.
En siis rukoile, että Rain palaisi keikkailemaan. Sen sijaan ruokoilen sitä, että Jumalan hyvä tahto voisi tapahtua niin bändin kuin jokaisen soittajankin tulevaisuudessa. Että he löytäisivät sen, mitä Jumala tahtoo heidän tekevän - mitä se sitten onkaan. Jos Rain palaa keikkailemaan, iloitsen ja kiittän siitä. Mutta jos heidän paikkansa on jatkossa muualla, iloitsen ja kiitän myös siitä. Joka tapauksessa kiitän siitä, mitä kaikkea Jumala on tähän mennessä tehnyt soittajien kautta, miten hän on heitä käyttänyt evankeliuminsa levitykseen. Niin, ja musiikki jää silti elämään, vaikka keikkoja ei enää olisikaan. Siispä voin kuunnella kotona sotilasta ja muistella, miten kovaa Sanaa Jumalan sen kautta meille puhuu. Ja kiittää siitä Sanasta :)

Tämän tarkoitus ei ole kohdistaa kritiikkiä ja moitetta sinulle ferrari-fani, eikä kenellekään muullekan, joka haluaisi Rainin keikkakalenteriin vielä keikkoja. Mielelläni minäkin tahtoisin vielä keikalle, ja on haikeaa että niitä ei tällä hetkellä ole tulossa. Mutta ikuisuus on kuitenkin aika pitkä aika soittaa, vai voisitko sinä kuvitella esim. 80-vuotiaan Tatsin vielä lavalle pomppimaan? ;) Asiat muuttuu, mutta päämäärä meillä kaikilla on sama. Hatunnosto pojille, että uskaltavat nostaa kaasua ja pysähtyä hetkeksi, vaikka maailma vaatiikin eteenpäin menoa.

Nähdään Taivaassa, jos ei sitä ennen tavata! :) Kiitos Jumalalle siitä, miten hän on Tatsia, Samia, Pasia ja Jussia + taustatiimiä tähän asti käyttänyt ja kiitos siitä, että Hän käyttää teitä jatkossakin :)

Nasupaita     16 November 2009 14:55 |
Ihana keikka oli. Itketti ihan sikana kun en päässyt eturiviin. Oltiin kyllä aika eessä ekana mutta sitten meinasin pyörtyä niin tulin pois. Mutta kiitos, ihan loistava keikka. Siunausta teille. :)

Ville     16 November 2009 13:04 | Nastola
"Bändi pohtii... myös nykyisen luovan prosessinsa mielekkyyttä."

Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa??
Vastaus:Vastaus:
Moro, Ville!
The Rainin "tuotantoprosessi" on mennyt siihen, että on ollut vähän pakko puristaa biisejä, jotta saadaan levy ulos. Olemme olleet tuloksiin todella tyytyväisiä, mutta kauhealla väännöllä ja työllä biisit ovat syntyneet.
Täysin ilman tuskaa ei hyvä levy voikaan syntyä, mutta aikoinaan "luovaan prosessiin" sisältyi myös se mahtava etsimisen ja löytämisen tunne, mitä nykyään saa harvoin kokea. Jos meillä ei ole tiukkoja tavoitteita tai tavoitteita ollenkaan, niin luovuuskin toimii eri tavoin.
Sitä emme tiedä, että voiko The Rain hyötyä prosessista, joka nyt toivottavasti uudistuu.

Tatsi - bassman


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

The Rain is also in MySpace!