Olet tässä:

Etusivu
Samista Gospellinjan opettaja!
Written by Administrator   
Tuesday, 19 July 2011 15:01
Gospel-musiikki työllistää Samia jatkossa myös opettamisen muodossa. Mies ottaa vastaan Karkun evankelisen opiston Gospellinjan opettajan tehtävät elokuussa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaisia uusia ulottuvuuksia Samin uusi tehtävä tuo The Rainin toimintaan.

MAINOS by Sami:
Mitä teet keväällä? Pidätkö välivuotta opiskelujen välissä? Tule Karkkuun ja vietä unohtumaton kevät kanssamme Gospellinjalla 9.1.2012-9.6.2012! Tai osallistu Gosplelinjan ilta-/viikonloppukurssille - ks. www.keokarkku.fi

Gospellinja on passisi backstagelle, portaasi esiintymislavalle, henkäyksesi mikrofoniin, syliotteesi PA-kaappiin, sukelluksesi studioon, uskaltautumisesi keikkabussiin, runokynäsi terotin, sävelkorvasi viritin, soittotaitosi kehitin, uskonelämäsi vahvistin, ystävyyden tahdistin… ja paljon, paljon muuta!

Jos siis gospel-musiikki on lähellä sydäntäsi ja tahtoisit päästä itsekin sitä toteuttamaan, tule Karkkuun! Gospellinja on perustettu juuri kaltaisiasi nuoria varten – pääset konkreettisesti kokemaan ja kokeilemaan asioita, joista tähän mennessä olet ehkä vain haaveillut. Pääset myös nauttimaan keikkalavoilta tuttujen, alan tunnettujen tekijöiden sekä muiden musiikin ja hengellisen työn ammattilaisten tarjoamasta opetuksesta. Ja tietysti pääset soittamaan ja laulamaan joka päivä – bändissä tai trubana – rokkaillen tai rauhoittuen.

Kiinnostuitko Gospellinjasta? Lisätietoja sekä hakemuslomake osoitteessa www.keokarkku.fi tai kysy lisää osoitteesta This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it puh 03 5134 151.

 

The Rain is also in MySpace!