Olet tässä:

Etusivu
Oho! Sehän meni hyvin!
Written by moderaattori   
Wednesday, 16 November 2011 15:15

10112011_NEWS_TheRain_lavalla1_UH

 

The Rain soitti Ikaalisissa kaksi konserttia torstaina 10.11. Nyt ollaan valmiita täräyttämään setti myös Maata Näkyvissä Festareilla. Ikaalisissa tilaaja oli innoissaan The Rainin konserteista ja koki saaneensa sen, mitä oli tilannutkin. Seurakunnan nuorisotyö ehkä otti pienen riskin tilatessaan bändin suoraan tauolta, mutta sekä iltapäivän koulukonsertti että vapaapääsyinen iltakonsertti onnistuivat.



The Rain on viettänyt keikkataukoa lähes kaksi vuotta. Nyt on aika taas kokeilla keikkailua. Itse asiassa bändi soitti muutaman rauhallisemman puoliakustisen keikan tauon aikana ja ne antoivat monta rikastuttavaa kokemusta. Yksi “uusi” oivallus oli oikein ja tarkasti soittamisen merkitys, kun virheet kuuluvat räikeämmin rauhallisemmassa musiikissa. Nyt bändi onkin kiinnittänyt enemmän huomiota tarkkuuteen - paljon parannettavaa löytyy yli 20 vuoden “treenaamisen” jälkeenkin. Harjoittelu sinänsä on jo mielenkiintoista ja yhdessä tekeminen on bänditoiminnan paras puoli.


Ikaalisissa oltiin tutulla porukalla. Hate ja Miika hoitivat lavan tekniikan ja Kari “Junnu” Luukkonen oli pitkästä aikaa miksaajana. Myös Jarkka-manageri pääsi paikalle. Tekniikka toimi loistavasti, vaikka välillä Haten valoshow pimensi lavan niin, ettei keikkalavalle palaileva poppari löytänyt sormeaan oikealle nuotille.
Sali oli legendaarinen Ikaalisten kauppiksen sali, jossa The Rain on soittanut kovaa jo 90-luvun alussa.
Iltakonserttiin saapui runsaasti yleisöä läheltä ja kaukaa. Kiitokset kuulijoille!

 
96.jpg

The Rain is also in MySpace!