Olet tässä:

Etusivu Keikat Päiväkirja
Päiväkirja

Silloin tällöin innostumme kertomaan tarkemmin keikkapäivän, -viikonlopun tai -kiertueen tapahtumista.

Kuka teki ja sanoi mitä, missä söimme, mitä söimme, kuka ylitti itsensä, kuka laukoi huonoimmat vitsit? Mitä keikkapaikalla tapahtui, mitä järjestäjä ja yleisö tykkäsi ja sai keikasta?



MN-Festarit 2008
Written by Pasi   
Sunday, 14 December 2008 14:12

Sotilas_MN08_Erne.jpgMN-Festarit 2008 - Epätodellista todellisuutta!

Alla Turussa vietetty koulu-kiertueviikko ja matkalla Pökäleellä (keikkabussillamme, joka on muuten Volvo eikä Scania, kuten erheellisesti olen jossain väittänyt. Samppa, nyt saat varmasti nukuttua!) Paimiosta kohti Turku-hallia...

 

 

....matkalla toimii, titititititititi: ei mikään, ei mikään...vibratoo... :

-         Korvat havainnoivat eri suunnista tulevia lauseita, pää ei pysy mukana ja asiayhteyksiä ei pysty ymmärtämään.

-         Silmät katselevat bussin ikkunasta ohi vilahtelevia maisemia.Olemme kulkeneet näitä katuja koko viikon mutta kaikki näyttää kuin olisimme täällä ensimmäistä kertaa.

-         Hengitys tuntuu raskaalta. Olemmehan kuitenkin  pyrkineet tänäänkin syömään epäsäännöllisesti, mutta paljon kerralla.

-         Leuka hakeutuu lämpöisessä bussissa huomaamatta kohti rintaa. Kohta perillä, mutta jos hetkeksi ummistaisin silmät...

-         Lievä levottomuus tulevasta keikasta kasvaa hetki hetkeltä, milloin löydän hetken käydä keikkaspiikkini läpi. Samaa levottomuutta huomaan muistakin...

-         Yllättäen kaksi aivosolua törmää, saaden aikaan ahaa-elämyksen: ensiviikko on vapaa!

Read more...
 
Koulurundi Turuus
Written by Pasi   
Friday, 21 November 2008 13:24

thb_TurunKoulut08_121108b_Erne.jpg

 

 

 


Mitä hyvää on Turussa? Heti tunnin miettimisen jälkeen mieleen tulee ainakin Brobergin Tomppa! Tomppa toimi meidän houstina tiistaista perjantaihin kestävällä koulurundilla Turussa ja sen lähiympäristön kouluissa.

Olikin mukava päästä taas pitkästä aikaa tienpäälle. Tä? Kotona vietetyt kaksi päivää  tuntuivat oudoille. Kun on tottunut siihen, että kiertuemanagerimme Jarkan lempeän möreä ääni herättää aamuisin: ”Hyvää huomenta arvon popparit, kello on 9 ja aika lähteä soittamaan heavymetallia”, niin onhan se nyt outoa herätä omassa sängystä, omaan aikaan.

Read more...
 
Sumussa
Written by Pasi   
Thursday, 20 November 2008 22:32

9 Päivää Sumussa  -kiertue  30.10 – 8.11.08Sumussa01_Kauhava_Erne_041108.jpg

On se jännä kun on riittävästi tienpäällä niin alkaa katsella kaikkea pienen sumuverhon takaa. Ainoa hetki on itse keikkatilanne kun on vähän kirkkaampaa, mutta se kaikki muu...

28 soitettua keikkaa taitaa olla kokonaissaldo marraskuulle. Toki parhainpina päivä vedettiin kolmestikkin ja Koutosen Tatu Kokkolassa ottaa meidät koko rahan edestä: kolme koulukonserttia + iltakonsertti! Ollaan kirjaimellisesti saatu sitä mitä tilattiinkin. Paljon keikkoja syksylle. Kääntöpuolena on omasta jaksamisesta löytänyt porsaanreikiä.

Read more...
 
Lappeenranta-Pielavesi
Written by Pasi   
Wednesday, 29 October 2008 14:27

thb_pasinkioski_251008_pielavesi_Peura.jpg

Tour organisation:

Sound engineer: Jari Vainio
Light- and visual engineer: Harri Karhe
Monitor- and road management: Jari-Matti Ollila
Fan club/photographs/hang around: Jukka Peura
Tour bus/home and our friend: Pökäle
Tour DVDs: Samppa`s gallery  (not romantic)
+ artists (Pasi, Jussi, Sami, Tatsi)

Puhutaanko välillä Suomeakin. On se niin oikein että meillä on mahdollisuus taas porukalla istahtaa Pökäleen olohuoneeseen ja matkustaa kohti Lappeenrantaa.

Read more...
 
Loppi
Written by Jarkka   
Friday, 24 October 2008 00:30

Torstai 16.10thb_hatenriippuvat_hyvinkaa_141008_jarkka.jpg

Herätys oli yhdeksän tienoilla, eikä muuta kun kaffit tippumaan ja aamupalaa napaan. Nyt kun näki majapaikkamme maisemaa päivänvalossa, sen kauneusarvo vain nousi. Tatsi kävikin nappailemassa kuvia myös pihamaastossa. Aamurutiinien jälkeen ”musiikkiluokka 3 A” siirtyi Elmolan liikuntahalliin muutaman kilometrin päähän. Katja ja Ville olivat meitä siellä vastassa. Miikan mieliksi seuraavat kahvit olivat jo tippuneet. Aika kuluu kun on kivaa, kello alkaa jo lähestyä iltapäivän yhtä, jolloin on koulukeikan aika. Hetkittäin rauhaton yleisö sai kuitenkin annoksensa gospelrockia, korvatulpilla tai ilman. Ja moshauksen jälkeen lounas maistui.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!