Olet tässä:

Etusivu
The Rain -kauppa on jäähyllä
Written by moderaattori   
Saturday, 18 October 2008 18:50

Nettikauppamme takkuilee. Sisääntulleet tilaukset ovat jäissä, sillä tietokone, jossa tilaukset ja laskutusohjelmat ovat, on huollossa.

Tilaukset toimitetaan välittömästi, kun kone saadaan huollosta takaisin. Jos tilaat levysi uudestaan tällä välin esim. Maanalaisesta levykaupasta, niin laita siitä postia kauppa(a)therain.fi -osoitteeseen, niin emme sitten lähetä sinulle toista kappaletta samasta levystä. Tai jos päätät peruuttaa tilauksesi, niin laita samoin viestiä yllä mainittuun osoitteeseen.

Kukaan ei tietenkään ole vaarassa menettää rahojaan, sillä tilauksethan maksetaan vasta tuotteiden saavuttua. Toivomme vielä hetken kärsivällisyyttä.

The Rain -kauppa

 
PERUTTU - Riihimäki
Written by moderaattori   
Monday, 13 October 2008 18:08

Riihimäen keikka 17.10. on peruttu.

Eipä ole ennen tainnut The Rainille käydä näin. "Riihimäeltä" soitettiin monta viikkoa sitten ja pyydettiin keikalle. Oletimme, että soittaja, jonka nimeä emme laittaneet ylös, on Riihimäen ev.lut seurakunnasta, mutta näin asia ei ollutkaan. Tarkistimme soittajan numeron ja keikkapyyntö tuli Helsingin Kristillisen Koulun numerosta, mutta siellä ei tiedetäkään mahdollisesta tilaajasta. Hyvin ystävällisesti Riihimäen ev.lut. srk ja Kristillinen Koulu ovat yrittäneet soittajaa jäljittää.

Bändi pahoittelee, että ilmoitimme sivuillamme keikasta, vaikka se ei ollut vielä varmistunut.


Ylläpito

 
Lisää videoita!
Written by moderaattori   
Tuesday, 16 September 2008 14:46

vastismakingofedited.jpg
YouTube -profiiliimme on lisätty kasa videoita, joita olemme kuvailleet Yhtä kuin voitto -kiertueen alkuviikoilla. Kitaristi-Jussi editoi jutut kasaan. Pääse fiiliksiin ja käy tsekkaamassa videot!

 
<< Start < Prev 11 12 13 Next > End >>

Page 12 of 13
96.jpg

The Rain is also in MySpace!