Olet tässä:

Etusivu
The Rain -DVD: 15 e
Written by Tatsi   
Wednesday, 28 October 2009 17:14

CheckPoint-DVD sisältää dokumenttielokuvan ja live-taltioinnin 5.1 -äänillä. DVD_cover_S.gif

Salaisissa haaveissa -dokumentissa pääset tekemään matkaa The Rainin ja bändin ystävien kanssa aivan ensiaskelista lähtien. Miten The Rain on syntynyt ja kasvanut oikeaksi bändiksi? Mitä studiossa tapahtuu? Mitä asiaa soittajilla ylipäätään on? Dokumentti sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuva- ja äänimateriaalia.

Marraskuussa 2008 taltioitu livekeikka Maata Näkyvissä -festareilta näyttää, miten vuosien työ on muuttanut musiikkia, esiintymistä ja soittajia. Livekeikasta huokuu kristillisten rock-tapahtumien ainutlaatuinen henki. Muusikot ja yleisö ovat samaa suurta joukkoa, jolla on yhteinen toivo.

Keikkataltiointi tarjoilee biisit: Intro (1988), Ohiko kuljet, Haloo, Sotilas, Kasvot, Tuuli kulkee, Tulta, Vastavirrassa ja Jää huomiseen.

Katso TRAILERI!

CheckPoint-DVD julkaistiin Maata Näkyvissä 2009 -festareilla. Kaikkiaan materiaalia on 100 minuuttia. Hinta 15 e. Saatavilla näiden sivujen nettikaupasta ja Maanalaisesta levykaupasta.

 
Mieti tätä!
Written by moderaattori   
Wednesday, 31 March 2010 14:01

Nanart/Nana Haveri

 

The Rainin nettisivuilla julkaistiin Pääsiäisen aikaan neljä puhuttelevaa tekstiä. Viimeinen osa ilmestyi sivuille Pääsiäisaamuna.

Käy lukaisemassa neljä lyhyttä tekstinpätkää. Mitä sinulle tulee mieleen? Mitä tunnet?

 

 

Lue Mietittävää!

 
Mietittävää-juttu
Written by moderaattori   
Tuesday, 23 February 2010 17:48
Sivustoa päivitellään edelleen. Jarkka-manageri kirjoitti hyvän "Heräämisiä" -jutun, joka julkaistiin myös Pohjois-Satakunta -lehdessä. Lukaise Mietittävää - pikalinkki palkissa oikealla!
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 13
the rain - roots.jpg

The Rain is also in MySpace!