Olet tässä:

Etusivu Bändi
Mikä The Rain?
Written by Tatsi   
Friday, 11 July 2008 14:28
  • The Rain on melodista, raskasta rockkia ja mahtipontisia rauhallisempia lauluja. Bändi on julkaissut demokasetteja, kaksi EP-CD:tä (1996 ja 2001) sekä neljä pitkäsoittoa. Kolmea ensimmäistä albumia on myyty yhteensä yli 20 000 kappaletta.

    655.jpg


  • Kiitos ja Anteeksi (1999)
  • Tie 316 (2002)
  • Ellipsis (2005)
  • Yhtä kuin voitto (2008)
  • The Rain on kasattu vuonna 1988 ja on juuriltaan ikaalislainen bändi. The Rain keikkailee ympäri Suomea, joskin on keikkatauolla 2010 alkaen. Syksyllä 2005 kolmen kuukauden kiertue teki soittamisesta hetkeksi ansiotyötä muusikoille. Samanlainen kiertue tehtiin myös 2008 syksyllä.

Muuten The Rain onkin "vain" harrastus muusikoille. Kun tehdään musiikkia ja tekstejä, halutaan myös sanoa jotain. Me kerromme siitä, mikä on meille tärkeää. Kristittyinä tyyppeinä tulkitsemme elämää uskon avulla. Ei väkisin, vaan luonnollisesti.

Tiiviisti tämä meille tärkeä kuuluu näin; Jumalalla on tarkoitus ihmisen elämälle. Jumala antaa Poikansa uhriksi. Jeesuksen veri kuittaa synnit. Viesti kuuluu kaikille. Paitsi ahdistunut ja epätoivoinen ihminen, niin myös menestyvä, onnellinen ja suosittu tarvitsee anteeksiantoa.

Me muusikot olemme työkaluja. Tahdomme tehdä ahkerasti työtämme ja rukoilla siunausta toimintaamme.

The Rain on:

Tatsi Haveri - basso, laulu
Pasi Hakala - rummut
Sami Haveri - laulu, koskettimet
Jussi Salo - kitara, taustalaulu

Suuret kiitokset kuulijoillemme! Kuljetaan yhdessä.

Katso myös: Lehdistötiedote

 
the rain_contrast1.jpg

Bändi

The Rain is also in MySpace!