Olet tässä:

Etusivu
The Rain kiittää!
Written by moderaattori   
Monday, 16 March 2015 14:37

TheRainKiitos3

Raskasta rokkia soittava The Rain aloitti keikkailun vuonna 1988. Viimeinen keikka soitettiin Ikaalisissa 15.3.2015. Neljä albumia ja useat muut julkaisut heijastavat muusikoiden kristillistä elämänkatsomusta. Keikoilla kuulijoille haluttiin kertoa soittajille merkittävimmistä asioista; uskosta Jumalan poikaan Jeesukseen, rakastavasta ja uhrautuvasta Jumalasta sekä tavallisten ihmisten yhteydestä Jumalan edessä. The Rain esiintyi 27 vuoden ajan tuputtamatta asiaansa ja korottamatta itseään. Livenä bändi oli RrrocK - huippusoundeilla ja isoilla valoilla.

Bändiä on kiitetty paitsi musiikista ja teksteistä, niin myös ihmisten kohtaamisesta esiintymislavan ulkopuolella. The Rain haluaa puolestaan kiittää kuulijoita, tukijoita, perheitä, keikkatilaajia ja kymmeniä muusikoita sekä ammattilaisia, jotka ovat kulkeneet bändin kanssa samaan suuntaan. Suurin kiitos sinulle, Pyhä Jumala.

The Rainin tarina on koottu kirjaksi ja tuplakokoelma -CD:ksi. Keikkailu päättyi, mutta tallennettu musiikki jatkaa omaa elämäänsä ja bändin asian kertomista. Katso myös Facebook-sivut.

TheRainKirjaTupla 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Rain is also in MySpace!