Olet tässä:

Etusivu Kauppa
The Rain Kauppa
Written by Administrator   
Saturday, 02 August 2008 19:00

Tervetuloa kauppaamme!

Ostamalla tuotteitamme tuet suomalaisen gospel-musiikin esillepääsyä ja mahdollistat The Rainin musiikin tuomisen kaikkien kuultavaksi. Rahankäytöstä puhutaan Bändi-FAQ -sivulla (jos kiinnostaa).

Kiitos tuestasi!

 

TuplaCD-kokoelma "Kielet soi kunniaa":  20 e      Kirja - Merkinkantaja:   30 e

Kielet_soi_kunniaa_smMerkinkantaja-kansi_sm

 

 

 

 

 

 

 

 

CheckPoint-DVD (2009):     10 e
Yhtä Kuin Voitto (2008):      10 e
Ellipsis (2005):                   10 e

CheckPoint_DVD_shop.jpgweb-preview_black.jpgellipsis.jpg

 

 

 

Tee tilaus kauppapalvelustamme: http://therain.mycashflow.fi/ . Tilaaminen edellyttää kirjautumista MyCashFlown järjestelmään. Gospelyhdistys The Rain ry ei käytä kauppapalvelusta saamiaan tietoja suoramarkkinointiin, eikä jaa niitä edelleen.


 

MyCashFlow-kaupassa toimituskulut lisätään laskun summaan! Lisäämme ainoastaan kirjeestä/pakkauksesta ja postimaksusta aiheutuvat todelliset kulut, emme työkustannuksia. 

Tilaamasi tuotteet toimitetaan noin 1 kuukauden kuluessa tilauksesta ilmoittamaasi postitoimipaikkaan  (maaliskuussa - toukokuussa 2015 n.1 vk). Kaupan pyörittäminen on samaa harrastustoimintaamme kuin koko bänditouhumme, siksi joskus tilaus saapuu 2 päivässä, mutta joskus voi mennä yli kuukausikin. Yleensä odottelemme muutaman tilauksen verran ja postitamme ne sitten kerralla tilaajille. Huomaa, että et maksa mitään ennenkuin tuote on sinulla.

Saat toimituksen mukana laskun, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena. Jos tilaamaasi tuotetta ei ole varastossa tai sen toimitus venyy, kerromme siitä ilmoittamaasi s-postiin tai lähetämme tekstiviestin antamaasi numeroon. Mahdollisista pidemmistä katkoksista toimituksissa informoimme erikseen nettisivuillamme. Tuotteet toimitetaan kirjeinä.

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. CD- ja DVD -levyjen muovikääreen tulee olla ehjä palautettaessa.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä! Kaupan yhteystiedot löytyvät Bändi - Yhteystiedot -sivulta. Kiitos tuesta!

 
the rain - roots.jpg

The Rain is also in MySpace!