Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Lapin Roudari Wiljamista     26 January 2010 21:32 | Rovaniemi
Hyvät uudet vuodet Rainin tyypeille täältä lapista. Toivottavasti saamme vielä kuulla teitä livenä. Wiljamin keikasta on aikaa jo aika kauan mutta se on kumminkin lämpöisenä ja tuoreena muistona mielessä ja sydämmessä. Oli ilo auttaa teitä ja tutustua teihin. Pitäkää oikein luova mutta rento tauko. TV: Olli

joo joo     20 January 2010 00:23 |
syyyyy!!!!!!!!!!!

joo joo     20 January 2010 00:22 |
tatsille terkkui kouvolassa tavataa viel vappuna :grin

Anu     17 January 2010 21:48 | Nauvo
Hei te kaikki Rainista!
Kiitos musiikistanne valtavasti! Sillä on varmasti paljon vaikutusta kuuntelijoihinsa. Olin aika maassa toissa vuoden pimeään aikaan, mut kuuntelin paljon Ellipsis-levyänne ja sen avulla jaksoin! Nyt kuuntelen kaikkia levyjä...
Siunausta ja johdatusta teille sekä hoitavaa lepoa! :) p.s."Ihmiselle" ette ollut vielä vastannut, kun hän kysyi Tuuli kulkee -sanoituksista. Eri synnit on kuin kivenmurikoita joihin me kompastellaan kaatuenkin. Mutta Jumalan avulla me tajutaan virheemme ja kadutaan tekojamme - ja useimmiten tajutaan vielä pyytää anteeksi... Jumala siis antaa meille syntejään katuville ja anteeksipyytävälle ANTEEKSI KAIKEN! Lue vaikka Psalmi 103. Yksi suosikeistani! 8)

Taneli     17 January 2010 00:06 | Salo
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Mahtaisiko joku tietää mistä saa Rainin tabulatuureja?
Vastaus:Vastaus:
Moi
Suora linkki löytyy Bändi --> linkit ja sieltä listan viimeisenä.

T: Ylläpito

Jani     31 December 2009 14:57 | Lavia
Morjens!
Hyvää Uutta vuotta
2010 bändille! :p

Selvitys     29 December 2009 15:43 |
Hei Jonna!
Maatanäkyvissä festareiden esiintyjät päättää festareiden järjestäjä. The Rain ei siis itse soittele ja ilmoita tulevansa festareille soittamaan tms.
Festareiden sivuilla voi juuri nyt antaa ehdotuksensa esiintyjistä (www . maatanakyvissa . net). Ohjelma julkaistaan yleensä vapun aikoihin.

Jonna     28 December 2009 15:54 |
[B]null[/B] terve!
ihii te ootte niin hyvä bändi. oon nyt parin viikon ajan soittanut teijän levyjä taukoamatta kun te vaan soitatte niin tosissaan että on kiva kuunnella. jasanoitukset on niiiin ihania. voisittekste tulla tyyliin joka vuosi maata näkyvissä festareille. kaikki tulisi varmaan vaan teiän takia sinne vaikka utsjoelta. :grin !!! ei mua ainakaan haittais jos teillä ois nuotit mukana tai kaikki ei ihan virheettä sujuis kunhan saisin vielä nähdä teidät livenä, kuulla teidän sanaa ihan aitona.
no mitäpä muuta. siunausta teidän elämällennä kuitenni aivan mielettöämästi!!! ootte saanut paljon aikaan ja korjanneet paljon särjettyjä saviruukkuja, oon superiloinen teistÄ!!! :) :) :) god bless you

Samu     27 December 2009 00:34 | Tampere
Hei teille! Toivottavasti vietitte hyvät joulut.
Herran siunausta teille.
Ennenkuin kuulin musiikkianne, en ollut varma uskostani. Kuuneltuani sanojanne, omatuntoni heräsi ja tutkin sisintäni. Löysin uskon, ja olen onnellinen.

Wee     25 December 2009 22:47 |
Hei!
Kiitos DVD-valmisteesta, kyllä tuli tunteet pintaan palatessa -08 festareille :cry :roll
kivaa katsottavaa tuo dokumentti, vanhemmatkin innostui nostalgiassaan katsomaan sen kokonaan, vaikka eivät niin olleet teitä kuullukkaan ennen, ja lopuksi vielä pyysivät näyttää Live taltioinninkin :grin eli kokonaisuudessaan onnistunut tuotos, saitte uusia kuuntelijoita :D ja oli kiva näyttää missä aina marraskuisin käyn ja mikä meininki siel on :DD
kiitos, enkeleitä joulunaikaan ja tulevaisuuteen

Ihminen     23 December 2009 23:27 |
Moikka. Rupesin miettimään tarkemmin enkä saanut millään päähäni että mitä se oikeastaan tarkoittaa kun kappaleessa Tuuli kulkee sanotaan "Annan anteeksi kaiken mihin katuva kaatuu"? voisitteko vähän valaista minua?
:) Olette muuten tosi hyvä bändi!

Perttu, kls.     23 December 2009 18:56 | Ikaalinen
Terve äijät! Joulun kunniaksi julkaistiin myspace-sivustollamme vähän maistiaisia tulevalta levyltä! Käykäähän kuuntelemassa! www.myspace.com/kiitanluojaanisinusta Siunattua Joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! :)

veikka kuisma     23 December 2009 17:33 | turku
hei! kyllä teillä menee hyvin! ;) Mut julkaskaa ainakin viel pari albumii! :cry ette te voi jättää fanei tällattis!

Olin maata näkyvissä -festareilla ihan vaan teiän takii! :eek :grin :p et älkää lopettako musiikkia!

Arto Rento     22 December 2009 17:56 | Oulu/Kempele
Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta! 8)

Erne     21 December 2009 02:00 | Helsinki
täällä voi katsella tunnelmia Tha Rainin tän vuoden MNF-keikalta ja sound checkistä:

http://www.fleim.fi/artikkelit/2389-naein-the-rain-valmistautui-viimeisee n-keikkaansa-video
Vastaus:Vastaus:
Wooouuu! Kylläpä oli videossa kouriintuntuva festarifiilis. Ja katsoessani tuttu backstage-jännityskin nousi pintaan, kun kuvissa valmistaudumme keikkaan. Kiitos Ernelle ja Fleimille!

T: Tatsi - bassman

janski     19 December 2009 18:07 | jyväskylä
teitä alko tulemaan ikävä.haluan kaikille toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2010!!

Sami Ontermaa     17 December 2009 20:22 | Vaasa
Moikka! Mites breikki on lähtenyt käyntiin? :) Tuli tilattua hyvä dvd ;) (kyllä kelpaa katsella!) Kunnon aitoa live meininkiä! Toimii! Nähdään! 8)
Vastaus:Vastaus:
Kiitos, Sami!
Tauko on lähtenyt niin hyvin käyntiin, että on ollut vaikeuksia järkätä kasaan The Rain ry:n sääntömääräistä kokousta. Tosin sellainen pidetään vielä tämän vuoden puolella ja pohditaan, mitä yhdistyksen puitteissa tapahtuu ensi vuonna.
Hienoa, että tykkäät DVD:stämme.
Zemppiä myös musatouhuihin! Ja siunattua Jeesuksen synttäriä.

T: Tatsi - bassman

Riina     11 December 2009 21:22 |
Itse ainakin toivon ettette kokonaan lopettaisi.. The rainia oon kuunnellut monia vuosia ja monet live esiintymiset nähnyt.. Parasta gospelia..
Mutta jos Rainin tie kokonaan päättyisi, viimeinen keikka pitäis kyllä saada!

Moona     05 December 2009 23:28 | Jalasjärvi
Kiitos ihanasta keikasta MN -festareilla 09! Musanne on ihan parasta ja sitä kyllä jaksaa kuunnella vaikka kuinka kauan. Siunausta tauolle ja kaikkea hyvää kaikille!!

Samuel     04 December 2009 23:23 | Tampere
En liioittele kun sanon, että teidän musiikkinne pitää uskoni yhä vahvana.
Teillä on tärkeä osa elämässäni.
Siunausta.


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!