Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Jarkka / the Rain     22 August 2008 18:54 | TRE
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Tappurapaita on aivan uusi malli, joka myötäilee vahvasti levynkannen teemaa. Kuvaa emme vielä ole sivuille saaneet, koska noudin paidat noin 45min sitten. Mutta huomenna voi tulla Rainin myyntitiskille tarkastaan uuden paidan.

Eeli     22 August 2008 18:39 | Kaustinen
Aivan mahtava sivut teillä on! Ei ne entisetkään huonot ollu, mutta tässä on enemmän sitä jotain :P

Anniina     22 August 2008 18:34 |
Loistavaa matskua uudella levyllä! Huomenna nähdään. Jatkakaa samaan malliin! :)

Marika     22 August 2008 18:33 |
Minkälainen on "Therain-tappurapaita"?

Jenni, Yksi hullu laukaalainen:)     22 August 2008 17:32 | Laukaa
Unohtu sanoa että loistavat uudet kotisivut:)

Emppu, se yks niistä hulluista laukaalai     22 August 2008 17:26 | Tampere nykyään :)
Arghhh, ahdistaa kun kaikki puhuu uudesta levystä niin paljon ja itselle se ei VIELÄKÄÄN ole tullut postissa, olis pitäny tulla jo muutama päivä sitten VIIMEISTÄÄN, ja levy on kuulemma lähetetty joten posti taas vaihteeks jotain sössiny..menöö hermo tuollaseen säätämiseen, ja olis ollut kiva kuunnella levy ennen huomista keikkaa mutta postin huonon toiminnan takia se ei näköjään onnistu.(':upset') ahdistaa kyllä hiukkasen mutta ei voi mitään, ihana nähä rain taas lavalla, 11 keikka tulee itelle joten innolla odotan
Vastaus:Vastaus:
Otamme osaa. Kun tapaamme jälleen, saat lohduttavan kädenpuristuksen. :o) Lupaan.

Tatsi - bassman

Jenni     22 August 2008 17:20 | Laukaa
Sain uuden levynne postissa keskiviikkona. Loistavaa musaa olette tehneet taas, ylititte itsenne:) Itse yritän päästä mahd. pian keikallenne:) Huomenna en pääse:( Erittäin paljon onnee ja siunausta levynjulkistukseen ja villitkää yleisö huomenna ristirockissa;)

Heidi     22 August 2008 17:14 | Parkano
Moi! Todella hienot uudet sivut ja levy on aivan huippu! Tykkään siitä koko ajan enemmän, mitä enemmän kuuntelen. :) Ja sanoituksetkin aukeaa entistä paremmin kun enemmän kuuntelee. Levy on kokonaisuudessaan todella hyvä ja erityisen paljon mua on koskettanut juuri sanoitukset! Tosi iskevät ja...en löydä edes sanoja kuvailemaan mut aivan huiput. :) Entistä enemmän alkaa harmittaa kun en pääse huomenna Ristirockiin mutta toivottavasti nähdään viimeistään MN-festareilla ja Ikaalisten keikalla... :)
Siunausta! *sydän*
Heidi

Hippu     22 August 2008 16:31 |
jippii, keskiviikkona kolahti ja levy saapui postilaatikkoon. Hämmästys oli melkoinen kun tulin sivuillenne ja näin uudistukset. kulutinpa sitten 1.5 h tutkimiseen ja juttujen lukemiseen:) 4 kertaa olen ehtinyt levyn kuuntelemaan ja Siivet on kyllä lempibiisini. tykkään myös Tähtitehtaan kertosäkeestä. ja Ohiko kuljet sekä 1988 jyräävät myös. ihanaa :p mielestäni tatsin ääni on hyvä ja sopii musiikkiin, samin myös. Pidän molemmista paljon. :grin

hörhö     22 August 2008 16:17 |
Viestini piti sisällään muutaman virheen.. Biisi josta haluaisin kuulla syventävän/avaavan selityksen on
nimeltään Vapaa eikä suinkaan Vapaus..

Hippu     22 August 2008 16:12 |
hei, huomasin äsken että biisien numeroinnissa on virhe. haloo on laitettu kolmoseksi kuten myös siivet jolloin loputkin numerot ovat väärin. erehtminen tunnetusti on inhimillistä eli eipä tuo haittaa, ihan vain ilmoitin :) ;) (tyhjennä lomake-nappula on muuten hieman vaikea ymmärtää minulle, kaksi kertaa jo painoin ko nappia ja tyhjensin viestin...:))
Vastaus:Vastaus:
Jee, jee.
Mekin huomattiin tänään. Syy mokaan on se, että lisättiin ykkösbiisiksi tuo "1988" viime tingassa, eikä huomattu tsekata numerointia. Onneksi takakannessa numerointi on oikein.
The Rainin musa ja tekstit ovat elämänläheisiä ja rosoisia. Niin ovat myös kannet, virheine kaikkineen :D

Juha     22 August 2008 15:40 | Helsinki
Moi! Tosi huippuluokan plätyn ootte kyl tehneet, kiitokset siitä!! uutta levyä onkin jo odoteltu. Sanoma on mielestäni täl levyl erittäin hyvin kohdallaan, mikä menee kaiken edelle:) Toivottavasti mahdollisimman moni vois teidän musan kautta löytää jeesuksen elämäänsä mikä ois mahtavaa. Mun mielestä tämä on rainin paras levy tälhetkel. ootte suomen parhain gospelpoppoo ehdottomasti:) isot kiitokset vielä kerran loistavasta levystä josta kyl sanomaa löytyy riittävästi!

hörhö     22 August 2008 13:07 |
"Kijoita vieraskirjaan"?! :D Joo, oli pakko leikkiä näppärää. (sori)
Oikeaakin asiaa. Kiitos taas sydämet liekeissä tehdystä levystä. Se koskettaa. Teillä on melodiat hallussa ja kaikesta saa sen kuvan, että tarkoitatte mitä sanotte. Joskus tekisi miele arvostella tekstejänne naiiviudesta tms, mutta en halua tehdä niin, koska poikkeuksetta viesti tulee perille ja omalla "hullulla" tavalla niistä naiiviuksista on tullut tavaramerkkinne, jota ilman musiikkinne ei olisi sama. Ja tietty lapsenkaltaisuushan kuuluu musiikkiin ja elämään. Voi olla tosissaan vaikkei olisikaan kuolemanvakava. Ja
tekisipä mieleni vielä kysyä, että mistä biisissä Vapaus on tarkkaan ottaen kyse. Varmaankin vapaudesta(eh eh), mutta voisiko joku olla ystävällinen ja hiukan avata
tekstiä? Kovin kauniin kuuloinen biisi kun on. Ja raamatun jae, johon viittaatte biisin yhteydessä milteipä jopa sekoittaa pakkaa, kun pohdin merkityksiä...

Kalle     22 August 2008 10:00 | Espoo
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Tyyliä, kerrassaan loistavat sivut! :grin

Jaana     22 August 2008 09:33 | Kuopio
WOW! Pieni yllätys, kun pikapikaa piti aamulla tulla sivusto tarkistamaan ;) Hienot sivut on, loistavaa että lopulta tämäkin asia järjestyi :p Harmi ettei kerkeä enempää sivustoja tutkimaan, kun pitää vielä pakata ennen palaveriin lähtöä. Iltapäivästä sitten hyppään junan kyytiin kohti Tamperetta ja huomenna Ristirockiin. Siellä sitten nähdään ;) Joo, mutta hieno levy on, syvempää palautetta sitten jossain vaiheessa kun kerkeää kunnolla tutustua kappaleihin ja kerkeää paremmin kirjoitella. Siu

Tatsi     22 August 2008 08:24 | The Rain
Olemme kopioineet viime päivien viestit tähän uuteen vieraskirjaan. Tosin päivämäärät ja kellonajat eivät niissä ole kohdallaan.
Tervetuloa uudistetuille sivuille!
Vastaus:Vastaus:
Vieraskirjaan, kuten koko sivustoon tehdää pikkuviilauksia vielä paljon. Kiitos viestistäsi, Tatsi.
T: Tatsi

Kiitos ja Anteeksi     22 August 2008 05:45 |
Sitte ku teillä on joskus (toivotavasti pian) aikaa lukee biisien perästä "pienellä painettu" niin vois aueta paremmin mitä on haettu jos muutoin tuntuu vaikeelta.

Ps. Iruka, mä en ainakaan tajunnu...
Vastaus:Vastaus:
Tarkoittanet jakeita Raamatusta? Eli levyn kansissa on biisien nimien perässä viitteitä raamatunkohtiin, joissa käsitellään samoja asioita kuin kyseisessä tekstissä.

Irunka     22 August 2008 01:19 |
Haa haaq huippu huippua. Juna ja Siivet on selvästi parhaat. ja musiikillisesti ehkä ohiko kuljet on parhain. itse olen sitä mieltä etä 316 on edelleen paras levy, jotenkin jäi välillä vaivaa jotkin jutut ku välillä kuulosti että jotkin asiat on vaan laitettu sinne koska ne ollut pakko saada sinne,, en tiedä onko näin mutta siltä tuntuu välillä?? Kannet oli aika gootit. ja se levyn ala pinta ihan wierdo??? Noista lyriikista jäi just se kyllä harmittamaan ku tuntui että joskus Jumala tai Jeesus sanaa äytetään niinkuin väkisin. kun juuri sellain musiikki minkä kuultuaan alkaa miettii että mitä " mitäköhän se sami on miettinyt tätä kirjoittaessaan tai mitä se haluu nyt sanoo tässä" eikä silleen että " joo joo niinhän se meni niissä 10 edellisessä biisissäkin" en tiedä tajusiko kukaan mutta... loppu tulos on kuitenkin se että lyvy on.. NO SE ON HyVÄ, mutta ei paras.. Ristirockissa juna ja siivet!!

Aamu     22 August 2008 01:19 |
Tätyy sanoa, että Ilari vei täysin sanat suusta! Kiitos uudesta levystä ja siunausta jatkoon!

Postimyynti     22 August 2008 01:19 |
Samille;

Oot tehnyt tilauksen osoitteeseen kauppa(a)therain.fi Eli tilaus on mennyt väärään osoitteeseen. Ennakkotilaukset piti tehdä tuonne maanalaisen levykaupan suuntaan näiden sivujen linkin kautta. Laitoin kyllä jossain vaiheessa tilauksesi ja pari muuta ennakkotilausta tuonne maanalaisen levykaupan suuntaan. toivotaan että ovat menneet perille.


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 61 62 63 Next > End >>
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!