Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Likiarvo     22 August 2008 01:10 |
Mahtava levy... Ei voi muuta sanoa. "Muuta minut" ja "Siivet"-kolahti. Tietty näin ensi kuunnelmalta vaikea sanoa tarkemmin, ehkä muistakin kappaleista muodostuu suosikkeja. Levyn tasaisuudesta plussaa. Yhtään huonoa biisiä on vaikea löytää. Levyn avaus oli aika hämäävä. =)

Sanoituksista plussaa asia sisällön vuoksi. Hyvin olette pitäneet sanomasta kiiinni, vaikka pari vuosikymmentä olette soittaneet. Muut bändit kun tuppaa haalistumaan sanoitusten osalta, mutta teillä on pysyneet terävinä kuin veitsi =)

Alempaan kommenttiin sanoitusten epäselvyydestä en voi yhtyä. Tietty Juna-biisssä vähän heittelee nuo sanat, mutta aika helposti niistä saa selkoa ja sopii biisin tyyliin erittäinkin hyvin.

Juusto     22 August 2008 01:09 |
Aivan huippu levy.! Kärkeen menee gospelis, ei pärjää ees Kutless:n uusin. Vapaa ja muut, täydellistä.
Ristirock.!

Jarno     22 August 2008 01:09 |
No NYT läksi mopo käsistä!!!! Olenko tosiaan ainut ennakkotilaaja joka EI ole saanut Yhtä Kuin Voitto -albumianne tänään postissa????? On tämä kummaa ;o

Heidi     22 August 2008 01:09 |
Tänään se saapui!!! Ihana levy!! Ristirockissa nähdään :)

Antti     22 August 2008 01:08 |
Levy vaikuttaa kyllä hienolta visuaalisesti, sanoituksilta sekä musiikillisesti... Erityisesti Vapaa on kaunis.

PS. Haloon uusi loppu on vähän... outo? :P

Tuomo     22 August 2008 01:08 |
Perttu alempana kertoi sen mitä minäkin tahdon sanoa. Otin riskin ja tilasin tämän uuden levyn ennakkoon. Riski se oli siksi, koska The Rainin levyjen sanoitukset Tie316 jälkeen ovat muuttuneet enempi tai vähempi käsittämättömiksi. Ikävä kysyä tällaista teiltä, hyvä theRainilaiset, mutta ymmärrättekö te itsekään mitä te laulatte? "Se menee sinne ja tää tänne ja toi toinne ja se sanoo sulle sitä ja toi tätä ja mä en jaksa ku maailma nauraa ja täti helvettiin junalla ajaa ja aja sinäkin taivaaseen ja miksi vesi ei vuoda kun pitäisi sille huutaa vouvouvou".

Uusin levynne on musiikillisesti erittäin vakuuttava! Kauniita melodioita, hyvää dynamiikkaa, hiljaisuuden ja väkevän revittelyn tehokasta muuntelua. Kaiken kaikkiaan kappaleet ovat musiikillisesti jopa ilmavia, mikä on mielestäni erittäin hyvä asia!

Taas jos sanoituksista puhutaan, niin olen hyvin hämmentynyt. Tai paremminkin turhautunut. Tässä on levy, jossa teidän omien sanojenne mukaan "puhutaan tämän päivän kieltä". Ehkä Pertun tavoin olen vanhentuessani ajanut ohi "tämän päivän kielestä". Mitä sekin on?

Levynne muuten on ulkoisesti järjettömän hyvännäköinen! Erittäin hieno yhdistelmä hiilenharmaata, viininpunaista ja mustaa! Beautifull!

Tarde     22 August 2008 01:08 |
ihana levy :)

Perttu     22 August 2008 01:07 |
Ensi kuuleman perusteella levy kuulostaa odotetulta eli ei kovin hyvältä. Mutta niin kuulosti Ellipsiskin. Pitää kuunnella useampaan kertaan ennen kuin mitään tarkempaa analyysia antaa. Tai ehkä mä oon jo liian vanha :) Tie 316:sta on toki aika hankala parantaa.

Suuuusku     22 August 2008 01:06 |
jeeee tänää tuli levy! hyvältä kuulostaa:>

Sami     22 August 2008 01:05 |
Hyvät ja rouheet kitarasoundit! Ei voi kuin todeta, että: aina vain paranee! Lauantaihin!

Sami     22 August 2008 01:04 |
hyvää saundia ja aikamoista tykitystä.
Oli lopputulos muutunut huhtikuusta.
Hyvä meininki.
Pitää tulla huomenna kattomahan.


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 61 62 63 Next > End >>
96.jpg

The Rain is also in MySpace!