Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Karmiininpuna     16 November 2009 23:44 | Nurmes
Hey! Kiitokset hienosta keikasta Turussa, toi paljon muistoja mieliin. :) Teirän musiikilla on ollu ihan sikamahtavan paljon kerrottavaa elämän varrella, kiitos siitä. :) Ja toivotaan, että pian sataa taas. ;)

PS. Jussi, innolla oottelen kommentteja kolmesta demoraidasta.. :D

ferrara fani     16 November 2009 17:30 | vaala
ois tarvinu mnf:ssä niitä nimmareitakin mummon dvd:hen mutta harmikseni en löytänyt poikia enää mistn...onneksi saatiin vedettyä rumpalia sen verran hihasta ettei jääny mummo/lastemmevahti aivan ilman nimmareita...voisko dvd:n kantta käyttää postin kautta jossain että sais mummolle sikamageen joulun ku ois lahjana dvd nimmareilla???=)

Maria     16 November 2009 15:01 |
Hei ferrari fani.
En aio allekirjoittaa adressiasi. Ymmärrän kyllä ideasi - on totta että Rainin musiikin ja soittajien kautta Jumala on tehnyt paljon työtä tässä maailmassa. En kuitenkaan näkisi hyvänä ideana 'purkittaa' Jumalaa ja soittajia tähän yhteen kaavaan tehdä töitä ja vaatia heitä palaamaan.
En siis rukoile, että Rain palaisi keikkailemaan. Sen sijaan ruokoilen sitä, että Jumalan hyvä tahto voisi tapahtua niin bändin kuin jokaisen soittajankin tulevaisuudessa. Että he löytäisivät sen, mitä Jumala tahtoo heidän tekevän - mitä se sitten onkaan. Jos Rain palaa keikkailemaan, iloitsen ja kiittän siitä. Mutta jos heidän paikkansa on jatkossa muualla, iloitsen ja kiitän myös siitä. Joka tapauksessa kiitän siitä, mitä kaikkea Jumala on tähän mennessä tehnyt soittajien kautta, miten hän on heitä käyttänyt evankeliuminsa levitykseen. Niin, ja musiikki jää silti elämään, vaikka keikkoja ei enää olisikaan. Siispä voin kuunnella kotona sotilasta ja muistella, miten kovaa Sanaa Jumalan sen kautta meille puhuu. Ja kiittää siitä Sanasta :)

Tämän tarkoitus ei ole kohdistaa kritiikkiä ja moitetta sinulle ferrari-fani, eikä kenellekään muullekan, joka haluaisi Rainin keikkakalenteriin vielä keikkoja. Mielelläni minäkin tahtoisin vielä keikalle, ja on haikeaa että niitä ei tällä hetkellä ole tulossa. Mutta ikuisuus on kuitenkin aika pitkä aika soittaa, vai voisitko sinä kuvitella esim. 80-vuotiaan Tatsin vielä lavalle pomppimaan? ;) Asiat muuttuu, mutta päämäärä meillä kaikilla on sama. Hatunnosto pojille, että uskaltavat nostaa kaasua ja pysähtyä hetkeksi, vaikka maailma vaatiikin eteenpäin menoa.

Nähdään Taivaassa, jos ei sitä ennen tavata! :) Kiitos Jumalalle siitä, miten hän on Tatsia, Samia, Pasia ja Jussia + taustatiimiä tähän asti käyttänyt ja kiitos siitä, että Hän käyttää teitä jatkossakin :)

Nasupaita     16 November 2009 14:55 |
Ihana keikka oli. Itketti ihan sikana kun en päässyt eturiviin. Oltiin kyllä aika eessä ekana mutta sitten meinasin pyörtyä niin tulin pois. Mutta kiitos, ihan loistava keikka. Siunausta teille. :)

Ville     16 November 2009 13:04 | Nastola
"Bändi pohtii... myös nykyisen luovan prosessinsa mielekkyyttä."

Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa??
Vastaus:Vastaus:
Moro, Ville!
The Rainin "tuotantoprosessi" on mennyt siihen, että on ollut vähän pakko puristaa biisejä, jotta saadaan levy ulos. Olemme olleet tuloksiin todella tyytyväisiä, mutta kauhealla väännöllä ja työllä biisit ovat syntyneet.
Täysin ilman tuskaa ei hyvä levy voikaan syntyä, mutta aikoinaan "luovaan prosessiin" sisältyi myös se mahtava etsimisen ja löytämisen tunne, mitä nykyään saa harvoin kokea. Jos meillä ei ole tiukkoja tavoitteita tai tavoitteita ollenkaan, niin luovuuskin toimii eri tavoin.
Sitä emme tiedä, että voiko The Rain hyötyä prosessista, joka nyt toivottavasti uudistuu.

Tatsi - bassman

Anniina     16 November 2009 13:04 | Ähtäri
Kiitos festarikeikasta. Paljon siunausta teille jatkoon.

ferrari fani     16 November 2009 12:12 | vaala
terve.käkääpä katsomassa osoitetta adressit.com/the-rain :p :)

Antti/Search     16 November 2009 11:43 |
Kiitos hienosta ainakin toistaiseksi viimeisestä keikasta. Käykäähän kuuntelemassa gospelin uutta sukupolvea. [URL=http://www.myspace.com/searchfin]Search[/URL]

Siunausta jatkoon...

Hantta     16 November 2009 00:13 | Imatra city
Moi!
Kiitos hyvästä keikasta :D
Oli niin mahtavaa nähdä Tatsi taas vauhdissa :D
Haikeaa on että työ jäätte tauolle mutta toisaalta työ kyl ansaitsette sen ja toivottavasti löydätte sen mitä Jumala on teitä varten suunnitellu.
The Rain on aina paras :)

...     15 November 2009 23:28 |
Kiitoksia tosi paljon Maata Näkyvissä -keikasta ja erityisesti siitä että soititte Katso mua -biisin, joka on yks mun lemppareista, oli mahtavaa kuulla se. Tosi hyvä meininki oli.

Siunausta teille jatkoon, toivottavasti vielä joskus nähdään :)

Niin ja kiitos uudesta dvd:stä, ostin sen eilen, mutta en ole vielä ehtinyt katsomaan. Varmasti kuitenkin hyvä!

Jonna     15 November 2009 22:21 |
Kiitos käsittämättömän paljon Turun keikasta! Olette ensimmäinen bändi, joka saa mut itkemään kesken keikan.

Oikein paljon siunausta teille, täältä suunnalta ainakin teitä muistetaan iltarukouksessa!

Menni     15 November 2009 20:27 |
Suuri kiitos keikasta Turussa, se oli juuri sitä mitä kaivattiin. Ja loistava lopetus! Kiitos Jumalalle teistä, Hän siunatkoon myös tulevat päivät teidän ja meidän kaikkien kohdalla! Voimia syksyyn!

Riikka     15 November 2009 17:34 | Turku
Kiitos upeasta konsertistanne Turkuhallissa! Myös DVD on hieno kokonaisuus. Siunausta elämäänne ja perheillenne!

Jeppe     15 November 2009 15:31 |
Jeppe
24 Lokakuu 2009 14:38 Parikkala

"Ahoy! Ristirock jäi väliin ku unohin sen ja nakertaa. Oon tulossa MN-festareille ja melkein vaadin, että soittaisitte kappaleen Lupaus."

Jeppe     15 November 2009 15:30 | Parikkala

Olitte kuulemma soittaneet Lupauksen! Voin uskotella itelleni että tuolla kirjauksella oli jotn osaa sen soittamisessa. :) (Eikös?) Ajatus siitä piristää minuu ja se kompensoi miun harmistumista siitä ku en päässy festareille. (älkää viekö sitä pois miulta)
Se oli ollu se biisi jonka halusin kuulla livenä viime vuonna Lähtölaukauksessa, Ristirockissa tai MN:ssä. Tosi, tosi siistii, että soititte sen! :) Nyt kyllä kismittää ku en sit päässy sitä kuulemaa. Etenki ku olin sitä jo täällä tuollee tyrkyttäny... :? Se ei tainnu olla kumminkaa ihan niitä vakiobiisejä teiän soittolistalla, kun kerta youtubesta eikä mistää löydy siitä videoita..? Korjatkaa (kuka vaan) jos oon väärässä.
Kumminkin. Toivottavasti se keikka meni hyvin ettekä sairastuneet porsasflunssaan ja toivottavasti kukaan muukaan ei. Nyt pitää pärjätä niillä neljällä levyllä ja DVD:llä (kunhan sen saan) siihen asti, että jos&kun toivottavasti asiat järkkääntyy ja selkiintyy ja tauko loppuu vuonna tähtitehdaslukuja, nii saa joskus viidennen levyn. ;););) Niin tehdään. :) ;)
Paljolti vielä siunausta ja kiitosta teille! Älkää antako taitojen ruostua. :) Toivottavasti Pasi ne siun vuos sitte valittelemat myyntiluvut on kasvanu. 8)

Kaina     15 November 2009 14:31 |
Lyhyestä virsi kaunis:

KIITOS.

ee     15 November 2009 12:40 |
Millon dvd tulee nettiin myyntiin? :p

Jonne, Nina. Kalle, Riku ja Suvi     15 November 2009 01:37 | Kotka
Katso mua ja katso peiliin, katso tarkkaan...

Kiitos Kiitos mahtavasta keikasta, oli tosi kiva et Pasilla oli SE paita päällä. :)

Jumalan siunausta teille, toivottavasti törmätään vielä jossakin.

Jatta     15 November 2009 00:02 | Paimio
Heippa ja kiitos todella todella paljon tämänpäiväisestä keikasta Maata näkyvissä - festareilla, tunnelma oli loistava ja etenkin kappaleet Tuuli kulkee ja viimeiseksi esitetty, jonka nimeä en tiedä ja jossa laulettiin sateen palaamisesta ja se puhdistaa, pysäyttivät... Loistavaa tulevaisuutta teille ja etenkin jumalan siunausta, tulee ikävä :cry

-Jatta-

Jemina     14 November 2009 19:25 |
Heippa Rainin pojat! Rukoilen täällä teidän puolestanne ja toivon, että keikkanne menee kaikin puolin hyvin. Itse en tänä vuonna päässyt festareille. Harmittaa kyllä todella paljon, mutta tällä kertaa Herra ohjasi näin. "Jää käsiin suurempiin elämä kuitenkin".. Toivon että sekä te että kuuntelijat nautitte keikasta ja että mahdollisimman moni saisi kokea Pyhän Hengen vaikutuksen. Rukoilen, että löydätte oikeat sanat tämän illan vetoon. Siunausta teille! Olette ajatuksissani. :)


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
the rain_contrast1.jpg

The Rain is also in MySpace!