Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Enkelilapsi     30 June 2012 14:16 |
Kiitos eilisestä keikasta Turussa! Oli mahtavaa kuulla The Rainia taas pitkästä aikaa :) Vaikka aikaa on kulunut, ei teitä eikä varsinkaan teidän musiikkia ole unohdettu! Biisien sanat ja soinnut iskevät edelleen yhtä vahvasti sydämeen kuin muutama vuosi sitten. Kiitos!

3     05 June 2012 17:49 |
Michael W. Smithin "Let it rain" on tosi hyvä biisi!

http://www.youtube.com/watch?v=0eOWf8vfZJY

§     05 June 2012 17:47 |
Oletko hyvä ihminen? Teepä testi: http://oletkohyva.com/

Sama testi on tehty videohaastatteluna: http://www.whatstandard.com/

Japaz     03 June 2012 13:10 | viitasaari
Tervehdys.

Tervetuloa Viitasaarelle elokuussa, odotan keikkaanne innolla, toivoisin että yhtä kuin voittoa levyltä kuultaisiin monia biisejä :)

Otus     22 May 2012 20:46 |
Mistä The Rain on hommanut/ hommaa pa-kamat keikoille? Muutamalla keikalla roudanneenna olen pannut merkille, että kamaa on paljon ja se on toimivaa.
Vastaus:Vastaus:
RMC Tapahtumatekniikka/Teemu Kauppinen. Kyllä rokkaa.

T: Ylläpito

Sini     16 May 2012 21:14 |
Tulkaahan nyt Poriin sieltä! Mie oon teidät junnuna viimeks nähnyt livenä, ja tänään kuuntelin pitkästä aikaa Kasvot biisin ja itkuhan tietysti pääsi... ♥

minna     09 May 2012 20:53 |
Moi! Ostin teiltä sen YHTÄ KUIN VOITTO- cd:n ja se on aivan älyttömän hyvä!!! Kiitoksia paljon aivan ihanasta musiikista ja siunausta teille kaikille! Jumala kanssanne!

Jeppe     01 May 2012 10:47 | Parikkala
Kiitos silloisesta keikasta Evankelisilla musamessuilla! Niin monella teiän keikalla ku oon ollukki, nii oon toivonu, että soitatte sen Lupaus-biisin. Hämärä muistikuva on, että joskus kauan sitten, paljon ennen levyä Ellipsis, soititte sen Oronmyllyllä ja olin ekaa kertaa teiän keikalla. Se oli ainut kerta tähän asti, kun olin kuullut sen livenä. Kiitos. Se meni hyvin, se on älyttömän hyvä biisi, soittakaa sitä jatkossaki keikoilla! :) Seuraavaks sit "Katso Mua" ootellessa. :P Pasi: rumpusovitukset biiseihin kuulosti vielä paremmalta ku levyllä, esim. biisissä Tuuli Kulkee se jykevämpi komppi kertsii toi uutta siihen biisiin ja Merkinkantajassa se tuplabasarikomppi on vaan hyvä. Harmi ku levylle sitä ei voi enää muuttaa. Jatka samaa mallii! Samoin kaikki muutki jäsenet. Moikataan (eturivistä taas) kun tavataan! :P
Siunausta jatkoon ja tulkaahan käymään Orolla Lähtölaukauksessa.. ;)

utelias     14 April 2012 02:42 |
Onko teillä jotain todellista kokemusta siitä, että Jumala auttaa?
Vastaus:Vastaus:
Moi,
onko "todellinen kokemus" sitä, että minä uskon sen todeksi vai sitä, että kaikki sekä Skepsis-yhdistys uskoo Jumalan auttaneen?
Minulla on todellinen kokemus aivan pikkulapsuudesta. Bensa loppui perheemme Escortista keskellä öistä metsätaipalettta. Isä lähti jalan kohti muutaman kilometrin päässä olevaa huoltoasemaa. Äidin kanssa jäimme autoon ja rukoilimme, että auta Jumala meitä. Pian rukouksen jälkeen viereemme ajoi punainen auto ja mies sanoi, että voi ottaa isännän kävelymatkalta kyytiin, viedä huoltoasemalle ja heittää takaisin autollemme. Silloin ajattelin, että mies oli enkeli. Minä uskon tänä päivänäkin todeksi sen, että Jumala auttoi. Eikä sitä uskoa muuta se, että asialle on "luonnollisia" selityksiä.
Suurin todiste Jumalan avusta on kuitenkin oma uskoni. Se, että kaikkien elämäni käänteiden jälkeen vieläkin uskon.

Muilla poppareilla on toki omat kokemuksensa.

T: Tatsi - bassman

Pelokas     11 April 2012 14:14 |
Pyydän sydämestäni, rukoilkaa mun terveyden puolesta.
Pelottaa!!!
Vastaus:Vastaus:
Rukoillaan!!!
Sinä, joka luet tämän - yhdy rukoukseen. Jumala haluaa, että häneltä pyydetään.

T: Ylläpito

Jooveli     09 April 2012 15:38 |
Hei!

Tarttui tuossa pitkästä aikaa kätösiin kiitos ja anteeksi -levy, ja sen johdosta heräsi kysymys. Miksi Kiitos ja Anteeksi levyllä viimeisen kappaleen yhteyteen liitetty "hide track" jonka nimeksi on annettu "isä ja minä puhutaan" ei ole koskaan julkaistu missään (virallisesti)? Kappaleessa on mielestäni hienot sanoitukset ja hyvä meininki. En muistaakseni ole edes kuullut sitä keikoilla soitettavan joita on kertynyt reilusti toistakymmentä.

Lopuksi vielä siunausta koko bändille!
Vastaus:Vastaus:
Kiitos Jooveli,
hienoa, että pidät piiloraidasta, jonka nimi on muuten "Ja". Biisiä soiteltiin kovastikin keikoilla 90-luvulla ja kappale karsiutui ekalle levylleme - tosin siis vain piiloraidaksi. Kysyit, että MIKSI kappale on liitetty mukaan. Enpä osaa heti vastata - aika erikoista tosiaan. Ajattelimme ehkä sen olevan kauheankin hauskaa, kun biisi pörähtää yllättäen soimaan play-tilaan jääneestä CD-soittimesta.

Siunausta myös sinulle,
T: Tatsi - Bassman

Raili     09 April 2012 10:55 |
Moi!

Mitä tarkoittaa biisissänne: "ja kirkko on kuin puisto tässä hämärässä.."

Hyvää pääsiäistä ja iloa ja riemua töihin!
Vastaus:Vastaus:
... vai "puisto on kuin kirkko tässä..."?
Pyhän Hengen voi kohdata kirkossa, mutta missä vain muuallakin. Puisto oksaholveineen on kuin kirkko tässä lyyrikon tulkinnassa.
Biisi on Lupaus ja levy Tie 316.

T: Tatsi - Bassman

Markus Leskinen     20 March 2012 12:35 | Hyvinkää
Soittakaa "Eteesi jään"-biisi Musamessuilla. Se on vaa niin hieno biisi. Siunausta

Helena     03 March 2012 00:58 | Kaustinen
Oiskohan mahollista saada tarkempia tietoja seinäjoen keikasta? paikka ja kellonaika ois kiva tietää :)
Vastaus:Vastaus:
KranniKospeli 2012 kello 18-21, Marttilan koulun salissa. Esiintymässä: The Rain, Miriam sekä Seinäjoen seurakunnan nuorista koottu bändi. Liput 5€ (rippikoululaiset ilmaiseksi).

-Ylläpito

sepe     14 February 2012 16:30 | Turku
Morjens!

Kuulin eräältä laulajatutulta, että iskelmälle pitäisi maksaa se soitto! Voisitteko te yrittää päästä maksamalla iskelmään ja edes mun mieliksi antaa luvat niiden kokoelmalevyihin
Vastaus:Vastaus:
Nyt täytyy sanoa, että The Rainilla ei ole tarvetta tuputtaa musiikkiaan joka foorumiin. The Rainia voi kuulla näillä sivuilla, MySpacessa, YouTubessa vaikka kuinka ja tietenkin levyjä kuuntelemalla. Livenäkin meitä kuulee muutaman kerran tänä vuonna.
Iskelmän kokoelmalevy on täysin outo tuote.

T: Tatsi - Bassman

Kuuntelija     07 February 2012 21:18 | Asikkala
Suuri kiitos teille musiikistanne ja oikeasti tinkimättömästä evankeliumin sanomasta siinä! Monessa on Rainin mäiske ollut lohduttamassa, tunnelmantuojana, opettamassa, avaamassa ovia Raamattuun...kiitos! Musamessuja odotellen ;)

Auli     03 February 2012 17:34 |
Moikka! kuuntelin youtuben kautta biisejänne. Nyt pitää kysyä että oletteko joskus soittaneet Sallassa, yläasteella koko koululle? Muistelisin olleeni joskus jonkun samantyylisen gosbel bändin keikalla yläaste aikanani ja se oli juurikin koulun juhlasalissa. :)
Vastaus:Vastaus:
Hei,
melkein väittäisin, että emme ole soittaneet Sallassa. Kemijärvellä ja Posiolla kyllä olemme soittaneet. Jos joku muistaa toisin, niin kertokoon. 23 vuoden aikana on tullut soitettua aika monessa paikassa, eikä kaikkia heti muista.

T: Tatsi - Bassman

Samppa/Saraste     25 November 2011 12:00 |
Moikka!

Kiitos todella paljon festarikeikasta. Oli mahtava meno ja tuntui, että jotain taas gospelkentässä loksahti kohdalleen :) Biisit ja spiikit toimivat upeasti. Jumala siunatkoon tärkeää työtänne ja kaikkia suunnitelmianne.

Defe     22 November 2011 00:52 | Kuusankoski
Suuret kiitokset MN keikasta! Oli mahtavaa nähdä teidät taas esiintymässä :) olisi myös hienoa jos saisitte tehtyä tulevaisuudessa uuden levynki :P siunauksin -Defe-

Jeppe     21 November 2011 23:31 | Parikkala
Moi! Kiitos keikasta MN-festareilla! Oli kiva kuunnella teitä... öö. 3 vuoden jälkeen taas livenä. :) (en päässyt sillo vikaa MN-festarikeikalle ennen teiän taukoo, vaan viimeks sitä edeltävälle keikalle.) Tulkaahan taas Orolle soittelemaan Lähtölaukaukseen sit vuoden päästä Elokuussa. ;)
Kiva muuten ku morjestit takas Pasi. Edellisestä kerrasta oliki se 3v. :D Olin samalla paikalla eturivissä, kuin silloinkin, jos satut vaikka muistamaan. Yritän kyllä päästä jatkossa taas teidän keikoille.
Ainut kysymys painaa mieltä: osaatteko vielä soittaa biisin Lupaus, ja saattaisitteko vielä joskus soittaa sen livenäkin? ;)


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
mn05_pyro1.jpg

The Rain is also in MySpace!