Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Simo     08 October 2010 17:23 | Lappeenranta
Olette aivan loistava pändi! Musiikkinne saa minut aina hyvälle tuulelle. Olen nähnyt teidät vain kerran livenä ja tahtoisin nähdä teidät joskus uudestaan. Esiinnytepä tai ette,toivon teille Jumalan siunausta! :)

Simo     07 October 2010 22:33 | Lappeenranta
Miksi ette esiinny tänä vuonna Maata näkyvissä-festareilla?
Vastaus:Vastaus:
Hei Simo
Festareihin liittyen vastattiin muutama viesti alaspäin. Eli The Rain viettää taukoa, joten se ei esiinny Maata Näkyvissä festareilla.

T: Ylläpito

TheMe     05 October 2010 20:22 |
Aika lapsellisia sanoituksia teillä vaikka olette aikuisia miehiä. Mitä järkeä on esim. Viha-kappaleessa?? Ensin esitellään ongelma ja lopussa heitetään joku irrallinen jeesuspelastaa juttu.
Vastaus:Vastaus:
TheMe,
kiitos mielipiteestä - johon varmaan haluat vastineemme. Omasta näkökulmasta sanoisin, että olet oikeassa siinä, että kyseisen tekstin loppuosa poikkeaa alkuosasta ja ehkä vähän töksähtävästikin.
Tähän muutama ajatus:
- biisi on osa kokonaisuutta; osa albumia tai osa keikkaa, myös osa koko bändin viestiä. On väärin irrottaa yksittäinen biisi tarkasteltavaksi ilman kontekstia
- kuuntelitko biisin musiikin kanssa vai luitko vain tekstin? Kertojassa alkaa muutos jo kohdassa "Pysähdyin viimeinkin..." - ei vasta viimeisessä kertosäkeessä. Muutoskohdassa biisi rauhoittuu ja hidastuu osoittaen muutosta. Teksti on tehty musiikkiin. Se ei ole itsenäinen runo ilman musiikkia
- netin keskustelupalstalta olen joskus löytänyt saman arvion Viha-biisin lopusta, ehkä sen nähtyäsi sinäkin kirjoitat tänne ja hyvä niin. Lapsellisena en voi tekstiä pitää, vaikka se on kirjoitettu vuosia sitten. Tekstistä löytyvät ongelma - muutos ja johtopäätös - ja lopussa rukous. Onko teksti sitten hyvä? Se on jokaisen kuulijan omassa harkinnassa
- luitko näiltä sivuilta selitteemme biisistä? Musiikki - Tie316 - Viha löytyy raamatunkohta, johon teksti viittaa ja tekijän oma näkökulma

T: Tatsi - bassman

Jake     30 September 2010 02:56 |
Ylös on ehkä maailmankaikkeuden paras biisi! Ja Malja toiseks paras! :) Kiitos näistä! Siunausta!!

Romppa     29 September 2010 21:41 |
en oikein informaatiosta saanut selville että siis onko rain vieläkin keikka tauolla vai aiotteko bändinä jatkaa vaikka onko kaikki ihan auki vielä? :) Jumalan siunausta bändinne toimintaan ja Pyhän Hengen läsnäoloa suuriin päätöksiin! :) olkaa siunatut! :)
Vastaus:Vastaus:
Kiitos viestistä, Romppa!
The Rain on tauolla vahvasti ja hyvältä tuntuu. Annamme kuitenkin mahdollisuuden kaikelle uudelle ja siksi soitamme 9.10. (puoli-)akustisen keikan Aleksanterin kirkossa Tampereella. Hetki sitten soitimme Ikaalisissa akustisen keikan, joka oli sovittu jo viime vuoden vaihteessa, ja koska sovitimme biisejä nyt kirkkomuottiin, niin päätimme lähteä kokeilemaan sovituksia toisellekin keikalle.
Siihen tältä erää sovitut jutut loppuvatkin ja tauko jatkuu. Toivottavasti tällainenkin keikkailu/taukoilu on Jumalan tahdon mukaista. Sitä rukoilemme.

T: Tatsi - bassman

Joni     14 September 2010 19:39 |
En näe teitä MN-festareiden esiintyjälistalla! Miksi?
Vastaus:Vastaus:
Koska The Rain ei esiinny Maata Näkyvissä festareilla tänä vuonna.
Sen sijaan festareiden ohjelman mukaan Tatsin voit löytää MN-lyhytelokuvafestareilta sunnuntaina ja Jussin gospelkaivos II lauantaina. Katso lisää www.maatanakyvissa.fi/ohjelma
T: Ylläpito

Matias     14 September 2010 17:55 | Pälkäne
Moips!Tää bänd on omasta mielestä ihan sairaan hyvä!! :grin Tutustuin tähän bändiin kun isoveli oli riparilla niin se soitteli biisiä:Tuuli kulkee.Sitten kinnostuin tästä bändistä ja gospelista paljon.Oon itse gospel bändissä rumpalina ja veli soittaa siinä skittaa :x Eka keikka on jo tiedossa ja jänskättää kun en oo ennen esiintynyt yleisölle :? Mutta tää bändi on best!!! The Rain!!!

RG     13 September 2010 16:34 |
RuskaGospel 25.9. Kortesjärvellä


Klo 14.00 konsertti liikuntatalolla
(Punainen Lanka, The Road, Immortal Souls)

Klo 16.30 kanavat koulukeskuksessa
Klo 17.30 ruoka koulukeskuksessa

Klo 19.00 konsertti liikuntatalolla
(Carpo, Pekka Laukkarinen Union, Lumina Polaris, kls)

Klo 22.30 riemumessu kirkossa
(Pasi Palmu, Juha Heinonen, The Road)

www.ruskagospel.com

Outi Kelanterä     13 September 2010 13:04 | Pori
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Kiitos musiikistanne, rakas sisareni tutustutti minut teihin ja sen jälkeen poispääsyä ei ole ollut :grin Itse körttihenkisenä osaan olla hyvinkin vakava, mutta metallimusiikin kuuntelijana nautin kun musiikkinne tuo uskontaistelun, vaikeat asiat,kaikki ristariitaisuudet mitä uskovan elämään voi kuulua esille nimenomaan heikon syntisen ihmisen vinkkelistä. Mitä järkeä olisi kuunnella musiikkia joka kertoo ihanteista, lain noudattamisesta, kuitenkin tietäen ettei koskaan tämän elämän aikana pysty noita ihanteita tavoittamaan, koska uskovinkin ihminen meistä on syntinen ja kelpaamaton Herran helmaan ilman armoa. Minulle siitä ainakin tulisi paha olo.. verrannollistan nyt tämän aikaisempaan kommenttiin kun eräs ihminen sanoi että musiikkinne ei mielestään palvele Herraa, mitä se juuri tekee. Mutta.. kaikki ei sovi kaikille, ymmärrän hyvin siionin virsien kovana fanina :)
Otin teihin yhteyttä joskus, halunani järjestää konsertti seudulla, jossa asuin silloin, mutta törmäsin sellaisiin käytännön ongelmiin joita oli mahdoton ylittää. Kysymys ei ollut mammonasta..
Kun konsertoitte tulevaisuudessa, mitä syvästi toivon, teen ainakin omalta osaltani kaikkeni, että mainoksia ja fläppäreitä keikastanne pyörii joka puolella satakuntaa, sekä uskovien että vielä Jumalan armosta tietämättömien ihmisten keskuudessa.
Olette suuri vaikutin monen uskovan elämässä, vielä ei ole nuorille ilmaantunut teidän manttelinperijäänne, joten toivon sydämestäni että jaksaisitte vielä vähän :)
Musiikillista syksyä ja Taivaan Isän siunausta teille kaikille toivottaa;
Outi K.

jännä     12 September 2010 11:50 |
Tuli vaan yks päivä mieleen, että jos jatkatte soittamista, niin levyllinen SuHe:n, Petrus ahosen ja Hillsongin suomennettuja biisejä The Rainin sovituksilla olis aika hapokas

tietämätön?     08 September 2010 17:50 | tampere
Onko The Rain esiintymässä Aleksanterin kirkossa 10.9 vai 9.10
Vastaus:Vastaus:
Moi,
9. lokakuuta!
Katso ylämenusta Keikat -> Tulevat keikat. Löydät linkin järjestäjän sivuille.

T: Ylläpito

jatkuu: Etusivun uutisen väärä päivämäärä korjattu. Pahoittelut.

T: Ylläpito edelleen.

Valaskala     07 September 2010 14:53 | Espoo
Kyllä tässä tulee The Rainia ikävä kun katsoo nykygospelin tilaa... Kiitos vielä kaikesta musiikistanne!

Joku     11 August 2010 19:39 |
Eiks jeesus varoittanut mukautumasta tämän maailman menoihin? Teidän touhu näyttää juuri siltä! 10 vuotta sitten riparille mennessä jouduin kuuntelemaan muutaman teidän kappaleista livenä... Minua ne lähinnä ahdistivat eivätkä tuoneet kyllä jeesusta esille missään muodossa! En usko että jeesus kuuntelisi teidän musiikkia. Jos taivaassa soitetaan tälläistä musaa niin minä en kyllä halua sinne!
Vastaus:Vastaus:
Olen eri mieltä. Väitän, että The Rain nimenomaan tuo Jeesuksen esiin teksteissään ja vahvasti myös konserteissa. Olen pahoillani, että musiikkimme ei puhutellut sinua - monia on puhutellut. Tosin musiikkimme vaikuttavuus on lähinnä Pyhän Hengen työtä, ei niinkään omaa osaamistamme. Emme voi ottaa mitään kunniaa itsellemme silloin, kun kuulijamme on kokenut Pyhän Hengen läsnäoloa keikoillamme.

Millainen kristillinen musiikki on mielestäsi on sopivaa ripari-ikäiselle ja toisaalta sinun ikäisellesi (n. 25v ?)?

Tatsi - bassman

Johan     30 July 2010 12:04 |
Onko The rainillä aikeita esiintyä vuoden 2011 Maata näkyvissä gospel festareilla?
Vastaus:Vastaus:
Moi Johan
Maata Näkyvissä festareille 2011 voi toivoa esiintyjiä loppuvuodesta tapahtuman järjestäjien sivuilta. Ensi vuoden esiintyjät julkaistaan vappuna 2011.
The Rain jatkaa taukoaan toistaiseksi, eikä halua sitoutua keikka-aikatauluihin (katso etusivun juttu).

T: Ylläpito

Liekki     27 July 2010 22:43 | Keski-Suomi
Haluan kiittää teitä hyvästä työstänne - sanoman julistamisesta.

Olen ollut monesti MN -festareilla ja ensimmäisen kerran kun kuulin teidän biisejänne, niin jokin kolahti oikein syvältä ja kovaa. Itkin ilosta kun ymmärsin, että Pyhä Henki oli läsnä Maata Näkyvissä. Siellä uskoni vahvistui.

Muutama vuosi sitten elämässäni tapahtui asioita, joiden vuoksi aloin epäillä Jumalaa. Mitä enemmän epäilin, sitä murheellisemmaksi tulin sisäisesti. Halusin uskoa, mutta ajauduin kauemmaksi Hänestä. Uskon liekkini oli jo sammumassa. Sitten eräänä yönä tuli pakottava tunne (tuntui kuin Jumala olisi sydämeni kautta puhunut ja johdattanut) kuunnella The Rainin Kiitos -kappaletta. Itkin kun tuntui niin hyvältä löytää taas Jumala. Löysin hänet uudestaan musiikkinne kautta. Tätä on vaikea selittää sanoin.

Siunausta koko The Rainin tiimille ja muusikoille! Toivottavasti nautitte tauosta. Jumalan johdatusta teille päätöksiinne ja elämäänne!
Aamen.

Milla-Maria Mäkiä     11 July 2010 17:51 | Kauhajoki
Saako tekstejänne lausua runoina ja saako niitä esittää gospelkuoro sovituksena. Tietenkin alkuperäiset tekijät mainiten esityksen yhteydessä? Onko kappaleisiin nuotitukset saatavina miten? :p
Vastaus:Vastaus:
The Rain on Teoston asiakas. Tämä tarkoittaa, että Teosto valvoo bändin puolesta tekijänoikeuksia. Bändi ei voi myöntää lupia musiikin käyttöön, vaan sinun/esittäjän tulee ottaa yhteys Teostoon (www.teosto.fi).
Sen sijaan Teosto ei valvo tekstien käyttöä silloin, kun ne esitetään ilman musiikkia. Tekijänoikeudet ovat silti tekijöillä. The Rainin puolesta tekstejä voidaan esittää runoina, kunhan sanoittaja/sanoittajat mainitaan esitystilanteessa. Printattuna, painettuna tai äänitteenä tekstejä ei voi julkaista ilman lupaa.
Nuottivihkoa on suunniteltu jo noin kahden vuoden ajan ja nuotinnos on aloitettu. Toivottavasti bändi julkaisee sellaisen vielä joskus. Toistaiseksi nuotteja ei ole The Rainin puolesta tarjolla.

Terveisin,
Ylläpito

Jensku     09 July 2010 17:19 |
''Sinä kesänä oltiin rippileirillä''
Jeps 4.7. oli konfirmaatio :grin
Kiitos riparin kuulin teidän mahtavaa musiikkia!!!!!
Kiva kuunnella jotain tällästä mitä teette ku teidän kappaleis on sentäs jotain sisältööki ;)
KIITOS siiitä ja jatkakaa vaan samaa rataa...

SilverCeleb     22 June 2010 14:58 | Nurmijärvi
Moi!
Kuulin teidän musaa ekaa kertaa MNF:ssä 2008 ja jo silloin ajattelin, että teillä on sanoma kohdallaan. Teette oikeasti hyvää ja arvokasta musiikkia.

Tänä kesänä olen kuunnellut teidän musiikkia enemmänkin. Ja siitä on ollut apua kun olen miettinyt Jumalaa. Se antaa voimaa uskoa.

Toivon, että palaatte vielä tauolta. Hyvää kesän jatkoa ja siunausta koko bändille!

Atte Kallela     12 June 2010 20:47 | Pääkaupunkiseutu
Miehet, Veljet! Kiitos teistä taivaan Herralle. Olen useammin kuin yhden kerran saanut sielulleni virvoitusta kuunnellessani teidän musiikkianne, ja tullut lohdutetuksi kun olen ollut murheellinen. Olette olleet minulle monella tapaa siunaukseksi, ja varmasti myös monille muille. Herramme Jeesus Kristus teitä siunatkoon matkallanne.

tiedätte kyl     11 June 2010 12:10 | kouvola
kiitoksiaa tatsille eilisestä pikavisiitistä kahvi hetki oli mahtava :roll


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
the rain - ullakko1.jpg

The Rain is also in MySpace!