Olet tässä:

Etusivu Vieraskirja

Vieraskirja


Tietoa bändistä löytyy: "Usein kysytyt kysymykset" = FAQ

Tervetuloa lukemaan bändin vieraskirjaa. Löydät kommentteja ja keskustelun pätkiä vuosien varrelta. Vieraskirjaan ei voi lisätä viestejä. The Rainin Facebook-sivuilla voit jättää viestisi.Ylläpito     28 February 2015 22:24 |
Siltä varalta, että joku ei ole facebookista huomannut, The Rain julkaisee päätöskiertueella kirjan.

Merkinkantaja-kirja kokoaa bändin vuodet 1987-2015, mukana myös nuotteja ja ennen julkaisemattomia biisejä sisältävä cd-levy, lähtien sieltä 80-luvulta. Sitten vielä Kielet soi kunniaa -kokoelmalevy sisältää biisejä kaikilta pitkäsoitoilta ja kahdelta ep:ltä. Mukana myös juuri valmistunut biisi, joka tottelee nimeä "Taikapeili".

Nettikauppa on myös saatu auki, sen löytää täältä http://therain.mycashflow.fi

Hinnasto onpi seuraavanlainen:
Merkinkantaja-kirja 30€
Kielet soi kunniaa -cd 20€
Pakettina kirja+kokoelmalevy 46€

Uutta musaa?     03 October 2014 14:47 |
Mitä bändille kuuluu?

Tietämätön Emma     23 September 2014 16:42 | Helsinki
Moi taas jätkät! Alkaisitteko laittaan tulevii keikkoi keikkakalenteriin? Ku mul ei oo FB:tä nii mä oon ny päätyny teijä kahelle viime keikalle melkei puolivahingos!;p Porin keikka oli iha mieletön! Sami o jo kuullukki kui mä taputin käteni rakoille ja tunnottomiks- tunto palas vast seuraavana päiväne klo. 14!xp Ei siinä mitää! Noormarkus vasuriin tuli pikkune vekki taputuksest! MNF:ää odotellessa!;D
Vastaus:Vastaus:
Älä, Emma, ny ittees taputtamalla telo!
Keikkakalenteri on lyhyt: MN2014, Turku, 15.11. klo 13:30. Toivottavasti nähdään siellä.

Käsittääkseni The Rainin Facebook-sivuja voi tutkia ilman Facebook-profiilia. Eli koita klikata therain.fi -sivulla olevaa FB-linkkiä.
Totta puhuen, sinnekin pitäisi tämä keikka päivittää :-/

Tatsi - Bassman

Päätöskiertueen päivät nyt lisätty myös näiden sivujen keikkakalenteriin.
-Ylläpito

Sefanja     28 July 2014 17:29 | Harjavalta
Nautin suunnattomasti konsertista jonka piditte kirkkopuistossa. Teiltä onnistuis varmaan tällainenkin tyylikäs musiikki tai siis tämän tyylinen.
http://www.youtube.com/watch?v=FM0Pl80Zf00&list=PLL-m8aWm08NPBR21yfP_U6-X 63d7lcdvr

santtu dietrich     21 November 2013 16:52 | paimio
Moikka The Rain Milloin Teillä Tulee Uusi Levy Haluaisin Vain Tietää T. Santtu Dietrich
:roll
Vastaus:Vastaus:
Hei Santtu,
Maata Näkyvissä -festareilla marraskuussa 2013 esitimme ensimmäisen uuden biisin viiteen vuoteen (Marsmatkaaja). Pientä kuhinaa on koko ajan. Valitettavasti tekemisemme on sen verran hidasta, että emme uskalla arvata seuraavan levyn julkaisupäivää.

Hyvää Joulun aikaa!

Tatsi - Bassman

Fatima~     20 November 2013 03:46 |
Hei ! Vuodesta -99 ollut teidän fani. Käännyin muslimiksi yli puoli vuotta sitten, joten kristillisen musiikin kuuntelu on tietty jäänyt vähemmälle. Tässä yks viikko sit rupesin kuuntelee taas teidän musaa koska löysin levyn kotoa, ja voi taivas ku tuli ikävä teidän keikkoja, teidän musiikkia, niitä aikoja ku olin koulun ainoa "uskovainen kristitty" ... ääää pakko kuunnella taas teidän musiikkia, sanat ja musa vaan uppoo nii syvälle sydämeen. Mut en kerro muille muslimeille :D lol kiitos teille upeesta työstä mitä ootte tehny !
Vastaus:Vastaus:
Fatima, kiitos viestistäsi. Me The Rainin popparit olemme työrukkasia. Jos jokin musiikissamme toimii ja koskettaa, niin se on Pyhä Henki, josta Raamattu kertoo. Olemme huomanneet, että oma tekemisemme pelkästään ei riitä koskettamaan ketään. Meidän keikoillemme (joita on vähän) saa tulla vaikka huivi päässä. Muslimeita on ollut keikoillamme aiemminkin.

Tatsi - Bassman

Emma     01 November 2013 19:42 | Helsinki
Moi jätkät!
Ois kiva kuulla MNF:ssä Vapaa, sekä Kasvot :)

Heikki.K     16 June 2013 23:55 | Keski-Pohjanmaa
Oli v.1999, oli rippileiri ja se meni siinä. Joitakin muistoja jäi päähän koloon, nyt 14 vuoden jälkeen uudestaan kuuntelin Tuuli Kulkee kappaleen, niin se pisti kyllä muistamaan että miti silloin oli tapahtunut. En ollut enää Jumalan jutussa paljon, mutta jotain osia on mukana kyllä.

kirsi     30 April 2013 00:34 | pylkönmäki
kiitos hyvistä levyistä niitä tahtois kuulla lisää. mä lainasin joskus koulukaverilta the rain tie 316 ja jäin koukkuun teidän musiikkiin ja aina kun kuuntelen merkinkantajaa niin se jotenki aina puhuttaa mua siitä että me uskovat ollaa merkinkantajia jokainen omalla tavallaa. the rain musiikillaan ja mä tykkään laulaa the rain biisejä junassa myös ja aina kun liikun junalla kuuntelen yhtä kuin voitto levyltä juna biisiä koska se oikeesti on tosi hyvä. kiitos the rain hyvistä levyistä

Raimo     04 April 2013 18:55 |
Moi! Millä perusteella valitsette Raamatusta ne kohdat mihin uskotte ja käskyt mitä noudatatte? Ja mitkä kohdat hylkäätte?
Vastaus:Vastaus:
Hei Raimo,
kiitos kysymyksestä, mutta keneltä tätä kysyt? The Rain -organisaatiossa on liki kymmenen kaveria, joista jokainen on itsenäinen, ainutlaatuinen ihminen ja uskova. Me kaikki uskomme paljon samanlailla, mutta myös jotain erilailla.
Minä itse luotan hyvin paljon siihen, mitä olen oppinut lapsena vanhemmiltani, ev.lut. rippikoulussa nuorena ja itse tutkimalla aikuisena. Lisäksi olen kuullut useita puhujia, joista olen saanut vaikutteita.
Raamatun lukemiseen kuuluu rukous. Itse rukoilen, että voisin ymmärtää lukemani sekä kuulemani oikein ja ymmärtää sen, mikä Raamatussa on konkreettisesti noudatettavaa ja mikä vertauskuvallista. Samalla tiedän, että syntisenä ihmisenä tämä kaikki on vaikeaa. Arvelen, että vaikka joku käyttäisi koko elämänsä alkukielisen tekstin tutkimiseen, niin silti hän ei tulkitse Raamattua 100% oikein ja Jumalan tahdon mukaan. Ja vielä vähemmän toteuttaa Jumalan tahtoa, vaikka jotain tulkitsisikin oikein.

Raimo, miten sinä tarkastelet ja tulkitset Raamatun opetuksia?

Tatsi - Bassman

Henriikka     28 March 2013 20:51 |
Moi!

Mä oon saanut tosi paljon voimia teidän musasta jaksaa tällä elämän tiellä, se on auttanut mua eteenpäin kun on ollut vaikeaa. Huomaa että te teette tota hommaa ihan tosissaan. Teidän musasta tulee aina sellanen samalle kertaa iloinen ja rauhallinen fiilis.
Kiitos teille ja siunausta!

Roskakuski     26 November 2012 19:40 |
Aikani olen kerännyt ajatuksia ja rohkeutta kirjoittaakseni valtavat kiitokset The Rainin väelle.

Uskoni on ollut erittäin sortuvaa laatua, eikä minulla ole ollut oikein minkäänlaista seurakunta yhteyttä koskaan. Silti se usko on aina kytenyt kaiken takana. Välillä olen tehnyt päätöksiä, että nyt tosissaan lähden Jeesuksen näyttämälle tielle, mutta sitten on kuitenkin lähdetty sille toiselle.

En muista enää tarkkaa päivää, mutta elettiin alku vuotta 2007. Vaimoni muistaakseni lainasi kirjastosta gospel-kokoelman, jonka laitoin yksin kotona ollessani soimaan. Levyllä oli biisi Kasvot. Se iski päähäni kuin metrin halko. LKuuntelin kappaleen noin 10 kertaa peräkkäin ja lisäsin voluumia joka kerralla. Koin myös sisälläni jotain ihmeellistä.

Pian seurasi päivä, jolloin vaimoni soitti ja sanoi olevansa kristillisessä kirjakaupassa katsomassa lahjaa eräälle sukulaiselle. Oli varmasti ensimmäinen kerta kun näin oli. Hämmennyin tilanteesta yli päätään. Jotenkin suuni päästi asioiden ohessa, että tuo minulle joku Rainin levy. Sain kotiin levyn Kiitos ja Anteeksi.

Kuuntelin levyä saadessani omaa aikaa useamman kuukauden. En koko aikana kuunnellut juuri mitään muuta. Kuuntelu tilaisuus oli joka kerta uskomaton kokemus. Koin sellaisen yhteyden Jumalaan joka kerralla, mitä en ollut kokenut ehkä koskaan aiemmin. Tämä oli minun ainoa yhteyteni seurakuntaan, näin pyhitin lepopäiväni ja yritin kasvaa uskossa.

Tasaisesti tuli hankittua kaikki muutkin levyt. Kun Yhtä kuin voitto ilmestyi, sen kappaleet olivat netissä kuunneltavissa demo pätkinä. Kun kuuntelin Kotiin kappaleen ensimmäisen kerran, niin itkin. En edes ymmärtänyt mistä se tuli. En todellakaan itke helposti, enkä ollut itkenyt koskaan ennen missään vastaavassa tilanteessa. Koin taas jotain uskomatonta Rainin kautta. Saatuani levyn kotiin, Kotiin tuli kuunneltua monta kertaa. Lopulta se ei enää itkettänyt. Jotenkin siitä tuli vain uskomaton rauha.

Ajan kuluessa on noussut milloin mikäkin kappale sellaiseksi, jota kuuntelen uudestaan ja uudestaan. Tällöin oivallan sanoista jotain aivan uutta. Tuntuu uskomattomalta miten kappale, jonka on kuunnellut kymmeniä kertoja, yllättäen aukeaa vasta sillä sadannella.

Rain on oivaltanut mielestäni uskomattomalla tavalla, sen miten usko liitetään tavalliseen elämään, tavallisiin ihmisiin ja tavallisiin tapahtumiin. Monet saarnat ja puheet toistavat tärkeitä raamatun tekstejä, mutta ne eivät välttämättä aukea ja saattavat jopa puduttaa tavallaan. Eikö ole muuta sanottavaa, mitä tuo tarkoittaa? Bändin sanoitukset ovat mielestäni aivan omassa luokassaa ja ainutlaatuisia. Pääni ja sydämeni janoaa lisää!!! Vihdoin joku laulaa ja puhuu uskosta arjessa ja elämässä.

Toivon koko bändin väelle voimia ja siunausta omassa elämässänne. En tiedä kuinka voisin teitä riittävästi kiittää?!?! Olette tehneet minulle ihmeen, kääntänyt kelkaani rauhassa, järjestätte minulle hartaushetken loistavan musiikin parissa säännöllisesti! KIITOS!
Vastaus:Vastaus:
Olipa aivan mahtava palaute. Jälleen näin muusikkona täytyy todeta, että kuinka tyhjät kädet itsellä on. Olemme todellakin välittäjiä ja Pyhän Jumalan työrukkasia, sillä vain Jumala voi koskettaa ihmistä noin syvälle ja... jotenkin kauniisti.
Se on niin ihmeellistä, että Jumala koskettaa Pyhän Hengen kautta yhtä ihmistä saarnan kautta, toista ystävän todistuksella ja kolmatta musiikilla. Ei ole yhtä oikeaa tapaa julistaa evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta.
Kiitetään Jumalaa yhdessä tästä ihmeestä. Sinä, Roskakuski, olet todellakin Jumalan rakkauden arvoinen. Me popparit yritämme jatkossakin olla pilaamatta mahdollisimman vähän täydellistä, Raamatun mukaista evankeliumia.
Kiitos vielä todella paljon viestistäsi. Kyllä tällainen kannustaa meitä ja paljon.

T: Tatsi - bassman

Maria     21 November 2012 20:12 | Turku
Kiitos mahtavasta keikasta MN-festareilla! :) Tämä oli (vasta) kolmas The Rain-keikka minulle, vaikka olen kuunnellut bändiä 8-9-vuotiaasta asti, eli siitä kun eka levy tuli. :) Teillä oli tosi hyvä setti! Tuli kaikki ne biisit, joita toivoin kuulevani, vaikka olisihan niitä voinut kuunnella saman verran lisääkin. :D Olen tässä koko syksyn fiilistellyt teidän levyjä ja olihan se keikka taas syksyn kohokohta. Teidän keikalla on nimittäin aina tosi siunaava fiilis. Ihan kuin kerrankin uskaltaisi jättää sen sateenvarjon pois ja ottaa puhdistavan sateen vastaan. HK areenalla kylvettiin taas tulta tähän sydämeen. Nyt jaksaa taas hetken. Kiitos!
Vastaus:Vastaus:
Kiitos, Maria!
Hienoa, että pääsit festareille ja kiitos sanoistasi. MNF oli tällä kertaa erityisen puhutteleva - kyllä Pyhän Hengen läsnäolo välittyi myös lavalle. Siunaus jatkuu myös arjessa, vaikka niin isoja tunteita ei aina tulekaan, kuin festareilla tuli. Olemme kaikki hyvissä käsissä, eikä tunteilla uskoa hetkauteta. Jaksetaan ja jatketaan tällä tiellä.

T: Tatsi - bassman

Hoes     01 November 2012 05:55 | Jyväskylä
Hei! Milloin tulee seuraava levy?

Pakkeli     22 October 2012 02:47 |
Moi! :)

Keikalle     21 October 2012 01:42 | Tampere
Ja tarkemmin tutkittuna, löytyihän ne jo soitetut keikat kalenterista eli ei taida olla lähiaikoina uusia luvassa. Joten turhista viesteistä:
Anteeksi!
Vastaus:Vastaus:
Pahoittelut epäselvästä kalenterityökalusta. Tiedetään, että se ei ole kätevin mahdollinen. Ja yksi keikka on tulossakin ja nyt lisätty keikkakalenteriin.

T: Ylläpito

Keikalle     21 October 2012 00:39 | Tampere
Saisiko keikkakalenteria päivitettyä, kun vieraskirjankin mukaan keikkoja on mutta kalenteri on tyhjä.
Kiitos!

KEO:n Emma     07 September 2012 15:35 | Helsinki
Löytäiskö ne teijä 4 täyspitkää levyä kohtapuoliin tiensä tänne Hesaanki? Karkkugospelista asti ollaan ooteltu (Sami tietää millo se oli)! Oli mahtavaa nähä teijät eka kerra Nosturil ja toise kerra Karkus! Jatkakaa samaa rataa!8)

Roudari     15 August 2012 00:28 | Tornio
Tervetuloa pojat Tornioon! Lauantaina se vihdoinkin koittaa, kauan ja hartaasti odotettu keikka kesän letkeimpänä päivänä Tornion Pikisaaressa!

Ei muuta kun Tulta kylvämään!

Kuuntelija     23 July 2012 23:29 | Asikkala
Vieraskirjassa oli maininta piiloraidasta Kiitos ja anteeksi -levyllä, tulipa mieleeni kertoa, että tuossa alkukesällä, itselläni vaikean elämäntilanteen aikana, tuli pidettyä levyä soimassa taustalla...viimeisen biisin loputtua en muistanut sulkea mankkaa, ja kuinka ollakaan, piiloraita, jota en koskaan ollut ennen keksinytkään, pärähti soimaan ensin säikyttäen minut lievästi, sitten kuuntelemaan. Kuuntelin, ja siellä oli asiaa, joka rohkaisi minua vaikeuden keskellä. Olipa siitä raidan piilotuksesta ainakin yhdelle iloa. :)

Kiitos musiikistanne, se on avannut ja rohkaissut minua elämässäni ja oman musiikin teossa monesti ja edelleen. Terv. Kuuntelija Asikkalasta


1251
Entrys in the Guestbook
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
mn05_pyro1.jpg

The Rain is also in MySpace!